Diskuse k Wikipedii:Diskuse o smazání/Naprostý a všeobecný mišmaš

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dovolím si vyjádřit několik poznámek: Při slučování bývá obvyklé zachovat přesměrování, které bylo smazáno a nyní znovu vytvořeno, takto se ale ztratila informace o původním autorovi/autorech (té jedné úvodní neencyklopedické věty), jedná se tedy o možné porušení autorských práv. Nevyřešila se neencyklopedičnost. Seznam do kterého se nakonec slučovalo byl vytvořen těsně před skončením diskuse, nebyl tedy ověřován konsenzus, že se mělo slučovat právě tam, jak by se mohlo zdát z textu uzavření. --pan BMP 22. 10. 2010, 12:13 (UTC)

Já myslím, že se sloučením právě do tohoto článku není problém. Pokud ho vidíte a znáte lepší umístění, můžete podle mě bez problémů danou pasáž někam přesunout atp., myslím, že to nikomu vadit snad nebude. Ale s tou kritikou smazání a znovuzaložení redirectu naprosto souhlasím. Palu 22. 10. 2010, 12:19 (UTC)
No jde např o to, že pokud by náhodou někoho napadlo popsat místa, fráze, postavy, technologie,... v SPG podobně podrobně jako na en nebo de tak se z toho narychlo sestaveného "superseznamu" zblázníme a znovu ho budeme muset rozdělit, současný seznam obtížně provážeme IW. Ale to je spíše na diskusi tam... --pan BMP 22. 10. 2010, 22:59 (UTC)