Diskuse k Wikipedii:Žádost o arbitráž/Z/Důkazy

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Celé jméno wikipedisty Z podle rozhodnutí Arbitrážního výboru odstranil Okino 20:30, 18. 9. 2007 (UTC)

Je možné obnovit smazanou diskusi k článku Děkan? --Pastorius 21:22, 25. 1. 2006 (UTC)

Zdá se mi, že nebyla smazána, historie je kompletní. [1] Není-liž pravda? --Egg 22:49, 25. 1. 2006 (UTC)

Byla, -jkb- už to obnovil. --che 01:27, 26. 1. 2006 (UTC)

Vyjádření k důkazům[editovat zdroj]

OK, jsou protesty, takže tedy končím. Snad to na ukázku stačí. Má-li AbrCom nějaký zvláštní zájem na vyvrácení nějakého důkazu, nechť to prosím naznačí. -- Z 14:35, 27. 1. 2006 (UTC)

Reakce na nové důkazy od chea týkající se mne[editovat zdroj]

1) tři osobní útoky: Při nejlepší vůli nemohu akceptovat posouzení této editace jako osobní útok. Je to naprosto nezávadná kritika naprosto nepřijatelné metody práce jistého wikipedisty. K ostatním dvěma případům mohu jen říci, že za jeden jsem byl zablokován a že jsou zde polehčujícící okolnosti, že obě označení měla reálný záklat v chování pana Z. zde na wikipedii a že byla vyvolána frustrací z jeho beztrestnosti a volnosti, s nimiž je mohl provozovat, o čemž koneckonců svědčí přehled důkazů, které zde shromažďujeme. Cinik 03:08, 2. 4. 2006 (UTC)

2) ke sporům mezi mnou a wikipedistou Z na stránkách žádosti o komentář nepochybně patří i jeho vylhané obvinění o tom, že vyvíjím nátlak na lidi, co pro něj hlasují viz sekce důkazy. Cinik 04:23, 2. 4. 2006 (UTC)

Přikládám odkaz na samotné obvinění, další vývoj je popsán Cinikem v jeho důkazech i jinde. --che 10:43, 2. 4. 2006 (UTC)

Text přesunutý ze stránky s důkazy (vizte [2]):

dovoluji si poznamenat ze toto neni nejen diskusni forum,ale take zadny dungeon&dragon.viz cinik,vasnive proziva. toto je WIKIPEDIA. pmp

Komentář k důkazu o odeslání fotografie R. Hedvíčkovi[editovat zdroj]

Berenův text nemohu při nejlepší vůli považovat za něco, co by dokazovalo, že došlo k odeslání fotografie -jkb- wikipedistovi Z panu Hedvíčkovi. --Dezidor 11:00, 3. 8. 2007 (UTC)

Nevím, jaká byla cesta fotografie od wikipedisty Z Rostovi (či odesláním nebo jinak). Každopádně ostatní účastníci schůzky si nejsou vědomi toho, že by fotografii komukoliv poskytli. Pokud nechcete předpokládat, že lžou, musí mít informace o této cestě wikipedista Z. Ten se vyjádřil jen ve smyslu "... Stejně jako neodpovídám za to, co dělá Beren, tak rovněž neodpovídám za to, co dělá p. Hedvíček. Žádného závažného porušení pravidla o osobních útocích jsem se tedy nedopustil, protože jsem žádnou osobní informaci nezveřejnil." [3]. Podle mě odpovídá za zveřejnění informací i ten, kdo je zveřejniteli poskytl. O tom, jak se Rosta mohl k fotografii dostat, wikipedista Z mlčí. --Beren 15:56, 3. 8. 2007 (UTC)