Diskuse k MediaWiki:Gadget-HotCat.js

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 8 lety od uživatele Urbanecm v tématu „Proč si udělátko všímá šablony překlad?

Tohle udělátko mě trochu zlobí. Nešlo by seštelovat tak, aby fungovalo jako na commons? Jaký je rozdíl:

  • commons: Při psaní názvu kategorie se návrhy doplňují, ale jdou lehce přepsat (doplněný zbytek je označený, takže stiskem dalšího písmenka se ten označený text nahradí oním písmenkem)
  • cs: Při psaní názvu kategorie se návrh doplní, ale kurzor pak skočí až na úplný konec. Většinou se doplní špatně, takže pak člověk musí 1) označit to, co bylo doplněno špatně a nahradit to správným textem, jenže pak to udělátko často opět doplní špatně, takže znovu... 2) najet kurzorem před doplněný text a dopsat správný text a zbytek pak smazat.. jenže tím postrádá funkce doplňování názvu zcela smysl.

Doufám, že jsem to napsal alespoň trochu pochopitelně a že s tím jde něco dělat. Díky moc za ochotu. --Daniel Baránek 8. 12. 2009, 19:43 (UTC)

Vím o tom, zkusím se podívat, co je v mých silách s tím udělat. — Jagro 8. 12. 2009, 20:30 (UTC)
Zkopíroval jsem tam verzi z Commons:MediaWiki:Gadget-HotCat.js. Funguje správně. --Sevela.p 21. 2. 2010, 16:05 (UTC)
Supr, díky moc :) --Daniel Baránek 22. 2. 2010, 00:41 (UTC)

Proč si udělátko všímá šablony překlad?[editovat zdroj]

V článku Ignác Acsády se mi při ?tomto doplňování kategorií stalo, že udělátko chtělo upravit šablonu překlad. Netuší někdo, z jakého důvodu to dělá? Dá se to nějak lokálně upravit, nebo se s tím musí na diskusi u udělátka na Commons? Díky, --Urbanecm (diskuse) 5. 12. 2015, 12:28 (CET)Odpovědět