Diskuse:Zvonička

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 7 lety od uživatele ŠJů v tématu „Definice a zdroje

Revert editace[editovat zdroj]

Pane Juane, revertoval jsem Vaši editaci, protože nejste ředitel Wikipedie, abyste smazal obrázky a jenom přikázal "hoďte si to do galerie na commons". Pokud to provedete sám, nic proti tomu nenamítám. Zdraví --Bohemianroots 13. 8. 2010, 09:58 (UTC)

To bylo samozřejmě myšleno humorně. Příště se pokusím to osvětlit na diskusní stránce a přidat smajlíka. Nicméně obrázky doleva v tak malém článku nepatří.--Juan de Vojníkov 13. 8. 2010, 10:42 (UTC)
Abych to doplnil. Obrázky pokud možno nedáváme doleva kvůli přístupnosti a borcení textu. Kvůli stejnému důvodu je text sázen zleva. Obrázky pak vpravo volně plavou. Čili daleko lepší je galerie, než obrázky proti sobě a mezitím text. A jelikož je Wikipedie encyklopedie a ne gallerie, tak je daleko lepší na Commons založit stránku zvoničky.
Jinak se omlouvám za svoje nevhodné shrnutí editace. Příště si podobný výlev nechám pouze pro sebe. Zatím tu galerii na commons zakládat nebudu, není vyřešena kategorizace.--Juan de Vojníkov 13. 8. 2010, 10:51 (UTC)

OK, díky za vysvětlení. --Bohemianroots 13. 8. 2010, 13:16 (UTC)

Definice a zdroje[editovat zdroj]

Vizte Diskuse:Zvonice#Definice a zdroje. --ŠJů (diskuse) 11. 1. 2017, 02:02 (CET)Odpovědět