Diskuse:Zabijačka

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 8 lety od uživatele Aztec v tématu „Návrh

Tento článek je v rozporu s etikou a morálností, protože není pouze informačního charakteru, ale obsahuje i postupy a návody při zabíjení živých tvorů. Dále z velké části není objektivní a obsahuje mnoho přebytečných a neencyklopedických informací.

Článek je nutno poupravit tak, aby jeho obsah nebyl v rozporu s etikou a morálkou, jeho editace nebyla považována za vandalismus na Wikipedii, a zároveň aby nabyl encyklopedičtějšího charakteru.

Každá vhodná úprava článku je vítána. :)

Návrh[editovat zdroj]

Plně souhlasím s porušováním etickým a morálních hodnot. Je pravda, že článek porušuje encyklopedická pravidla objektivnosti a nezaujatosti. Proto navrhuji nejen takovéto články upravovat, ale i k nim připojovat upozornění na možný eticko-mravní (avšak nikoliv náboženský) konflikt a mravní pohoršení čtenáře. Bohužel nevím jak toto udělat. Byl bych vděčný za radu. :) --Patricio Peperoni (diskuse) 24. 3. 2013, 12:35 (UTC)

Článek potřebuje upravit, ale do článku patří encyklopedický text, nikoli upozornění, co by čtenář měl či neměl číst (wikipedie není cenzurována, proto „některé články mohou standardně obsahovat odmítaný text“).--Zdenekk2 (diskuse) 26. 3. 2013, 05:20 (UTC)

Wikipedie je encyklopedie a nikoliv cenzura na zvířata pro žabičkáře. V dnešní době je ihned automaticky vše převáděno na humánnost a etiku (přestože se jedná o normální a tradiční věc v ČR na venkově), encyklopedie by měla být nestranná a objektivní, což tato stránka je. Sir Aztec (diskuse) 2. 4. 2016, 15:44 (CEST)Odpovědět

Navrhuji tedy proto, abychom současně s tímto zcenzurovali jakékoliv trhání plodů a květin, jelikož jsou rostliny také živé. Sir Aztec (diskuse) 2. 4. 2016, 15:50 (CEST)Odpovědět