Diskuse:Vtiskování

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Sloučit, přejmenovat…?[editovat zdroj]

Na odkazované německé stránce jsou interwiki na další jazykové verze tohoto tématu nebo (jak chápu podle angličtiny) jeho podtématu Westermarckův efekt, které je teď česky jako samostatné heslo. Takže buď pročistit ve všech jazycích iw a udělat dvě oddělené linie, nebo v češtině články sloučit. Případně navrhněte jiné řešení.

Na stránce Westermarckův efekt je navíc odkaz na Imprinting (psychologie), což je v podstatě tato stránka (přesměrování sem zatím není), takže je otázka, jak se má stránka primárně jmenovat. --Gumruch 2. 5. 2010, 00:47 (UTC)

Westermarckův efekt jistě bude zmíněn zde, ale není důvod, proč by nemohl mít samostatné heslo. IW mezi vtiskováním a W. efektem je chyba, to je jako dělat IW mezi dopravním prostředkem a kánoí. Vyrobil to JAnDbot, ten robot je na můj vkus příliš akční, vzhledem ke své (ne)inteligenci. Teď koukám, že jsou tam i nějaké starší chyby, takže pokud umíš finsky a litevsky, směle do úklidu. Teď koukám, že tam slováci naprali i zcela nesouvisející podmíněný reflex. --Kyknos 2. 5. 2010, 00:59 (UTC)


V článku je ..."zamezuje reprodukci v rámci jednoho rodu" to zřejmě má být rod ve smyslu rodiny nikoliv biologického taxonu, takže by se to tam mělo nějak upřesnit, ale mně momentálně nefunguje mozek abych to udělal. --P.01 (diskuse) 9. 12. 2012, 17:54 (UTC)