Diskuse:Vojtěch Cepl

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

LinkedIn[editovat zdroj]

Je sociální síť LinkedIn věrohodný zdroj? Měl jsem za to, že není, podobně jako třeba Facebook. Informaci vygooglenou na sociální síti bych považoval spíše za vlastní výzkum a neověřený primární zdroj, ale třeba se mýlím. Ptám se v souvislosti s touto přidávanou informací [1], kde například vůbec není jasné, jestli je odkazovaný Matěj Cepl je opravdu syn Vojtěcha Cepla. --Ladin (diskuse) 17. 4. 2012, 08:06 (UTC)

A z reference 2 [2] snad vyplývá, že onen "Vojtěch Cepl" je snad syn "Vojtěcha Cepla"? Tak že jsi to nevymazal také? A jak jsi přišel na to, že se jedná o "vygooglenou informaci"? --Kychot (diskuse) 21. 4. 2012, 21:55 (UTC)
Ano máš pravdu, také z této reference nic nevyplývá, klidně to smaž, já se takovými věcmi nezabývám, protože uváděný seznam dokládá všeobecně známou a lehce mnoha dalšími zdroji doložitelnou informaci (např. [3]). To je hlavní rozdíl oproti tebou uváděné informaci o Matěji Ceplovi. Samotné mazání cizích editací bez vážnějšího důvodu není zrovna moje nejoblíbenější činnost na wikipedii.--Ladin (diskuse) 22. 4. 2012, 11:37 (UTC)