Diskuse:Vodák

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

KDE je muj odkaz na stranku filmu? proc byl smazan bez diskuze?

Protože pro toto téma není relevantní, nepatří sem, ale na stránku filmu, pokud vznikne. Cinik 09:02, 15. 3. 2006 (UTC)


omyl, u kazdeho prizpevku je relevantni odkaz. to byl odkaz na stranku filmu o kterem se veta zminuje.

Takovéto odkazy zde nezačleňujeme. Nevím jak na jiných wiki, ale zde se omezujeme na relevantní externí odkazy v samostatné sekci. Cinik 09:13, 15. 3. 2006 (UTC)

prosim odkaz na toto pravidlo.

Nenjde o pravidlo, ale o zvykové právo, dosuhlasené několika diskusemi. Pokud máte nějaké námitky, můžete otevřít diskusi znovu. Cinik 09:29, 15. 3. 2006 (UTC)
Myslím že odkaz na stránku filmu za se za název vložit dá (zejména pokud neexistuje článek), rozhodně by to ale neměla být fanoškovská stránka, ale oficiální, nebo raději záznam na ČSFD. Pokud je Vyším cílem propagovat ten odkaz, budete asi muset napsat článek o Rafťácích. --che 09:41, 15. 3. 2006 (UTC)


to je prave problem ceske wiki nez tam nechat ten odkaz, ktery nic nemeni. a nechat to byt tak vysvetlujes ze mam zalozit ddiskuzy kvulyy jednomu odkazu? pka se divite kritice a banujete nove lidi.

Navrhuji pridat odkaz nebo par vet o skupine Rangers - Vodaci ,ktera se tak musela jmenovat kvuli tomu aby nepripominala americke jednotky za dob totality. thx

no vida normalne tak tam ten odkaz mame. a nemusley jsme tady o tom diskutovat a ztracet cas. je prece dobree ze se mue podivat kazdy o jakoy film jde. diky .takhel ma vypadat spoluprace. ale jak jsem rekl mohlo to jit daleko rychleji

Pokud chcete napsat článek o skupině Rangers, můžete. Stačí kliknout na červený odkaz. Ovšem nejprve by bylo dobré vědět, že se nejmenovali Vodáci, ale Plavci. --Mormegil 10:49, 15. 3. 2006 (UTC)