Přeskočit na obsah

Diskuse:Vlasta Krejsa

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

účinkování v pornu[editovat zdroj]

Bylo by dobré shrnout i jeho účinkování v pornu, tak jako je na stránkách dalších kulturistů, na rozdíl od nich to ale nebylo gay porno, ale normální hetero. BOhužel nemám takový přehled o jeho filmografii.

významnost[editovat zdroj]

Dobry den, s obhajovanim clanku, kde je umistena sablona vyznamnost jsem se jeste nesetkal, ale predpokladam ze se takova vec resi na diskuzni strance jednotliveho clanku, kdybych se vsak pletl nevahejte presunout me kecani do vhodne sekce, diky. Umisteni teto sablony do clanků Vlasta Krejsa a Petr Froněk jsem byl velmi prekvapen pri kazdodenni navsteve sledovanych stranek, ale na druhou stranu je to par tydnu co jsem to zakladal, mala wiki evoluce probehla a tak jsem se zamyslel zda opravdu je muj pohled nestrany. Musim rici ze u Vlasty Krejsy bych s Vami musel souhlasit, jedine co je zde v tomto clanku (k 5.12.2007, 19:20- zminuju to proto ze se chystam clanky rozsirit) je jmeno, data narozeni, povolani a datum umrti s mistem- to vse ve dvou vetach a jelikoz clanek Vlasty Krejsy nema zadne udaje o jeho soutezich mohl by byt povazovan za subpahyl je vsak oznacen vyznamnost a ja se ptam proc? Drive nez bych se totiz poustel do nejakych teorii bych to rad vedel, kdyz o cloveku neni znamo jeho dilo je treba poseckat dokud tato informace neni doplnena, pokud Vlasta Krejsa nema za sebou sebemensi vyznamnou soutez ci reprezentovani zname firmy vyrabejici kulturisticke doplnky budu s Vami souhlasit a muzeme klidne mazat, ale do te doby, dokud se toto nevyjasni Vas zadam zadrzte mazani a dejte mi (nam?) cas na doplneni teto informace. O to vic vsak nechapu sablonu vyznamnost u clanku Petr Froněk, ktery ma za sebou 2 zname kulturisticke souteze, to je nutne zminit, ze se nejedna o zadny Sokol slet na vesnici, ale zname kulturisticke souteze (Atlas Cup, Mistrovství Čech mužů), je sice pravda ze pro mnoho lidi by 3 a 6 misto nemuselo byt dostatecne (dit preci staci clanky na wiki o prvnich 2 vitezich, nebo snad jen o hlavnim vitezi? huh), ale domnivam se ze ucasti na techto soutezi se clovek "vryje" lidem do podvedomi a stejne jako u Vlasty K. si myslim ze vycet techto soutezi ma rezervy. Rad bych Vas i tady pozadal o strpeni, dokud nebude definitivne vyjasnena situace ohledne ucasti na soutezich ci jine reprezentaci.

Dalsi vyznamnost obouch spociva, ac je to smutne v jejich tragicke smrti, nestava se totiz kazdy den aby zemrel nejaky sportovec, zlvaste pak sportovec tohoto minoritniho sportu. Na to konto se sebehla charitativni sbirka, kde mimo jine prispiva Svaz kulturistiky a fitness ČR a Aminostar s.r.o.. Nerad bych vsak aby me kdokoliv chytal za slovo, ze nestaci jen vyznamnost smrti, to opravdu ne, opravdu verim ze vycet soutezi obou sportovcu neni uplny. (A i kdyby, kde je pravidlo ze 2 souteze je malo a 3 uz je dostacujici?)

Dale pak je to (u Vlasty Krejsy) znamost s fitnesskou Nikolou Kešelovou

Doufam ze jsem nic neopomnel a nyni velmi rad ocekavam Vase prispevky, protoze ac bych nerad kategorii cesti kulturiste misto 5 clanku videl na 3, zase se nemuzu branit solidnim argumentum a rad si prectu Vasi argumentaci. Dekuji za cas a s pranim hezkeho vecera --Zacatecnik 19:28, 5. 12. 2007 (UTC)


Dalsi vyznamnost obouch spociva, ac je to smutne v jejich tragicke smrti, nestava se totiz kazdy den aby zemrel nejaky sportovec, zlvaste pak sportovec tohoto minoritniho sportu.
To tu budeme mít všechny tragicky zemřelé sportovce minoritních sportů?
Dale pak je to (u Vlasty Krejsy) znamost s fitnesskou Nikolou Kešelovou
Dtto.
Jinak, článek nikdo nemaže, šablona je tam právě proto, aby autorům dala čas na doplnění zdrojů dokládajících významnost. --Adam Zivner 19:37, 5. 12. 2007 (UTC)


sem rad ze jste pouzil jen cast textu ktery se Vam hodil a preskocil tak navic co bylo zdurazneno:

Nerad bych vsak aby me kdokoliv chytal za slovo, ze nestaci jen vyznamnost smrti, to opravdu ne, opravdu verim ze vycet soutezi obou sportovcu neni uplny.

Ps: nevim co je dtto.

Jinak diky za ujasneni ze je to cas pro autory na doplneni zdroju, diky --Zacatecnik 19:48, 5. 12. 2007 (UTC)

jeste bych rad doplnil ze odeme bylo nevohndne formulovano (myslim s tou smrti), ale to je ted jendo, dulezite jsou zdroje :) --Zacatecnik 19:50, 5. 12. 2007 (UTC)
dtto znamená to samé, v tomto případě to samé jako výše. Tu poslední poznámku jsem přehlédl, přiznávám se, že jsem příspěvek nečetl celý. Chtěl jsem jen upozornit, že v tomto případě způsob smrti a nějaká známost nehrají co do významnosti žádnou roli. --Adam Zivner 20:11, 5. 12. 2007 (UTC)

chjo chjo chjo takze jeste jednou, jedna se o spatnou formulaci nemelo to byt . vyznamnost spociva v srmti, sportovec minoritni sport ale melo tam byt napsano takmer totez s tim ze mel byt kladen duraz na dve veci: vznikla sbirka pro rodiny zemrelych kde prispely zname kulturisticke organizace ci firmy vyrabejici kulturisticke doplnky stravy a za druhe na pohrbu bylo nekolik osobnosti tohoto sportu, z hlavy si vzpominam jen na Eva Soukupová. Takze kdyby se jednalo o nejake male sportovce z oblastniho sokolu, tak by se tam nemyhly zname osobnosti, nemyslite? Vim ze tyto informace chybi v clanku, ale ja je tam doplnim ;-) --Zacatecnik 07:09, 6. 12. 2007 (UTC)

presne jak jsem se domnival, minimalne Vlasta Krejsa ma za sebou mnoho uspechu, vizte tento clanek ve kterem je zmineno 15 let jeho sportovni kariery a jeho nektere uspechy. Snad se mi podari to cislo casopisu sehnat u znameho, do te doby doplnuji info z toho clanku do wiki+prilehle info z google. Zde to pisi jen proto abych s Vama konzultoval svuj zamer odstranit sablonu vyznamnost pri pristi editaci tohoto clanku. --Zacatecnik 07:51, 6. 12. 2007 (UTC)
doufam ze mlceni je tichy souhlas. --Zacatecnik 14:21, 6. 12. 2007 (UTC)
Ten odkaz už vypadá docela slušně. Pokud bys našel ještě pár takových, bylo by to super. Nicméně, hlavní je tyto věci zakomponovat přímo do článku. --Adam Zivner 14:26, 6. 12. 2007 (UTC)

jj vim, skoda jen ze google mlci na Petra Froňka, kazdopadne dneska to info asi nedoplnim, mam toho moc, k PC se dostanu az asi o pulnoci :/ Ale nemusite to pridavat za me, ja to v nejhorsim pridam zitra (mam to trochu rozpracovane v notepadu :) ), s pozdravem --Zacatecnik 14:31, 6. 12. 2007 (UTC)

Tak jakožto vkladatel šablony si dovolím též reagovat.
Oba články jsem označil šablonou významnost proto, že po jejich přečtení jsem nenabyl dojmu významnosti obou pánů, ba právě naopak. Snažil jsem se najít nějaké informace na netu a příliš úspěšný jsem nebyl. Snad jen v případě Petra Froňka, kde můžu téměř z jistotou prohlásit, že co se týče Mistrovství Čech mužů, je správný ten druhý údaj, nebyl tedy 3. ale 6. a to, nepletu-li se, ze sedmi účastníků. Prohledával jsem jen velice zběžně, takže jsem mohl lecos přehlédnout a spousta informací může být dostupná i mimo internet (viz posledně dodaný odkaz na obsah časopisu Ironman)
Jinak co se týče charitativní sbírky, ta sama o sobě žádnou encyklopedickou významnost též nezakládá (co jsem se tak koukal, podle všeho přispívali vesměs kamarádi), ale samozřejmě může být v článku též zmíněna. Hlavně to však chce doplnit sportovní úspěchy, neboť ty v nejvyšší míře tvoří (nebo by tvořit měli:-) encyklopedickou významnost sportovce.
Jinak, kdybyste trochu skouknul mé editace ohledně sportu, věděl byste, že já jsem ten poslední kdo by chtěl mazat články s oblasti minoritních sportů, takže budu jen rád, když se Vám (nebo nám společně) podaří doplnit dost relevantních zdrojů dokládajících významnost a články upravit tak aby tu mohly zůstat. Jedudědek 14:59, 6. 12. 2007 (UTC)
jj kolego uz na tom pracuji. Ohledne toho sporu 3 a 6 misto, ja zase nasel text v diskuznim foru kde jeho kamarad z posilovny rika ze je 3, takze jsem vazne na vazkach. A ad charitativni sbirka, tam jde o to zminit ze prispivaly zname firmy ci organizace....vse doplnim brzy :) hezkej den --Zacatecnik 09:58, 7. 12. 2007 (UTC)
Teď se mi to nechce dohledávat, ale myslím že na ronnie.cz jsou fotky medailistů, a ani jeden z nich nevypadá jako jmenovaný, což mě vede k závěru, že musel být šestý :-) Jedudědek 22:22, 7. 12. 2007 (UTC)
prozkoumejte prosim podrobne ty reference, problem je ten ze jedna ronnieho stranka rika 3 a jedna 6, dle meho skromneho soudu to ronnie zvoral a ostatni kulturisticke stranky to vykopirovaly, soudim tak proto ze sem to trochu porovvnaval a to me proste k tomu vede + pro 3. misto je verze kamarada v diskuzi. --Zacatecnik 08:30, 8. 12. 2007 (UTC)