Diskuse:Vila Löw-Beer (Brno-Černá Pole)

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 5 lety od uživatele Bazi v tématu „Kirkův dotaz
V článku je použit materiál (https://cs.wikipedia.org/w/index.php?oldid=12151469) uvolněný držitelem nebo vykonavatelem autorských práv (Petrfreeman) pod licencí GFDL a CC BY-SA 3.0. Povolení bylo doručeno do systému VRTS spravovaného PR oddělením Wikimedia pod číslem 2015011210017921.

Tato šablona neslouží k prohlášení autora o vlastnictví; vkládá ji pouze tým VRTS poté, co na e-mail permissions-cs@wikimedia.org obdrží jasné potvrzení o uvolnění díla pod danou licencí.

Kirkův dotaz[editovat zdroj]

Ad Kirkova ne úplně šťastně vznesená otázka ve shrnutí editace: Přiložený odkaz vede na historii článku Tugendhat, kde jsem provedl jednu editaci, tedy předpokládám, že je z nějakého důvodu poukazováno na ni. Nevím přesně, čím má souviset s požadavkem na zdroj ve zdejším článku. Když nahlížím do zdejší historie, tady šlo o to, proč by česká Wikipedie měla psát křestní jméno Grety Tugendhat německy „Grete“, když je podle kolegova tvrzení „všude v českých publikacích“ uváděna jako „Greta“. Přitom v odkazovaném rozcestníku je právě v souladu s tím také „Greta“, tedy tam nebylo co rozporovat. Rozumíme si? --Bazi (diskuse) 24. 1. 2019, 22:38 (CET)Odpovědět