Diskuse:Turanga Leela

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie


K poslední editaci uživatele PavelR - to co umí náramkový počítač Leely není podstatná informace (ale určitě zajímavá :-) ), navíc ti mutanti nebyli jenom lidé - ta chapadla co má její matka určitě nejsou lidského původu :-) --Aktron (d|p) 15:09, 28. 5. 2007 (UTC)

Informace o náramkovém komunikátoru by snad mohly v článku zůstat jako zajímavost...a k mutantům: nikde jsem v seriálu nenarazil na zmínku o jejich původu, mluví se o nich jako o mutantech, takže nejlepší vyjádření je asi pouze ...jejími předky jsou mutanti, kteří žijí ve stokách hluboko .... A k její psychice - Leela se snaží navázat vztahy, ale vždy na něčem ztroskotají.... --PavelR 17:54, 29. 5. 2007 (UTC)
Hmm tak dobře... myslím že to chápu, ale to lidští bych aspoň dal pryč. Toho typa s nohou na hlavě bych skousnul, ale ty chapadla už ne :-) Ono navázat se snaží, ale schopná holt není. Co naděláme :-( --Aktron (d|p) 18:07, 29. 5. 2007 (UTC)
ale v posledním filmu se na konci do sebe zamilují s Fryem... nebo si spíš vzájemně vyznají lásku předtím než skončí v černej díře. --Tabovl 12. 4. 2009, 16:48 (UTC)