Diskuse:The Offspring

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Nechybí tu něco???

určo

A co teď?--Fay 00:04, 16. 4. 2008 (UTC)

Zobrazení článku[editovat zdroj]

Zdravím.

Měl bych otázku:Před cca týdnem jsem tu dělal tento článek(který sice ještě není hotový,je tu ale určitě víc informací než předtím)Když si na tento článek najedu když nejsem přihlášený,zobrazí se mi článek,který tu byl před mou editací a rozšířením.Když se přihlásím vidím svůj článek.Čím to je?Dal jsem si s tím celkem dost práce a myslím že je škoda když to nikdo nevyužije.

--BigJimi 09:44, 18. 6. 2008 (UTC)

Zkuste updatovat cache prohlížeče. Je také možné, že to zůstalo zaseklé na někalém proxy serveru - objeví se to po čase. --Postrach 09:53, 18. 6. 2008 (UTC)

Nadpisy - Styl a ovlivnění, Vliv a dopady[editovat zdroj]

Pokračování z Diskuse s wikipedistou:Marek Koudelka#Vlivy

Aha, takže problém překladu těch nadpisů Style and influences a Impact and legacy jsem pochopil špatně. Má to být co ovlivnilo kapelu a co kapela ovlivnila. Tak co třeba Styl hudby s podnadpisem Hudební vzory pro Style and influences a Odkaz kapely s podnadpisem Odrazy v kultuře pro Impact and legacy. --13. 6. 2012, 15:21 (UTC), Utar (diskuse)

To je dobrý nápad, tedy až najedno, já bych to udělal pod jeden nadpis - takže - Styl a hudební vzory první část a druhá Odkaz a odrazy v kultuře. Přijde mi, že podnadpisy by to zbytečně rozsekaly a já mám radši trochu hutnější odstavce :D. Ale dobrý nápad na překlad, opravím to tedy OK? Mohli bychom podle tohoto vzoru postupovat i v ostatních případech pak. --Mates245 (diskuse) 13. 6. 2012, 15:46 (UTC)
OK, já to vzal přes podnadpisy tak, že jsem se pokusil pojmenovat jednotlivé odstavce; ale samozřejmě to jde taky spojit dohromady, to mne předtím nenapadlo (a ano, víc odstavců v jedné sekci vypadá líp než všude jen jeden). Ano, myslím, že i články o hudebních skupinách by mohly mít vždy stejnou základní formu sekcí, podobně jako to mají články o chráněných územích. --13. 6. 2012, 21:43 (UTC), Utar (diskuse)