Diskuse:Taťjana Nikolajevna Mikušinová

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 1 rokem od uživatele SKKafka v tématu „Významnost

Významnost[editovat zdroj]

Tento článek má značné množství zdrojů, které potvrzují, že předmět článku splňuje kritéria významnosti pro spisovatele. V pravidlech Wikipedie, která stanoví kritéria významnosti pro lidi, je napsáno:

«publikovaní autoři, editoři nebo fotografové, kteří obdrželi více nezávislých recenzí nebo ocenění svých děl, nebo pak takoví autoři, kteří svá díla vydávají a prodávají v nezanedbatelném nákladu


Autoři, kteří obdrželi více nezávislých recenzí:

Článek obsahuje odkazy na několik recenzí na knihy T. Mikušiny:

  • [1] doktor filozofických věd Zavgorodníj J. J., Ústav filozofie Národní akademie věd Ukrajiny (Ukrajina), recenze knihy «O Józe a Meditaci»,
  • [2] kandidát filozofických věd Metylka D.V., Nová Lisabonská Univerzita (Portugalsko) - recenze knihy «O Nenásilí»,
  • [3] kandidát historických věd Solovjov A.L., Uralská Federální Univerzita (Rusko) - recenze knihy «Carská rodina. Návrat»
  • [4] doktor filologických věd Seidel-Dreffke, B., Univerzita Martina Luthera (Německo) - recenze knihy "Dobro a Zlo. Soukromé čtení «Tajné Doktríny” E. P. Blavatské»
  • [5] doktor pedagogických věd Skuratovskaja M. L., Donskaja Státní Technická Univerzita (Rusko) - recenze na sérii knih «Slovo Moudrosti»
  • [6] prezident Theosofické společnosti v Londýně Mcgow, Eric. - recenze na knihu «Dobro a Zlo. Soukromé čtení «Tajné Doktríny” E. P. Blavatské»


Autoři, kteří svá díla vydávají a prodávají v nezanedbatelném nákladu:

byly nalezeny zdroje, které uvádějí, že knihy T. Mikušiny byly vydávány ve velkém nákladu v nakladatelství «Amrita-Rus»:

  • [7] kniha «Slovo Moudrosti" - 7 000 výtisků,
  • [8] kniha «Transmutace karmy" - 10 tisíc výtisků.

Celkem bylo od roku 2005 vydáno více než 70 knih. Celkový náklad ruskojazyčných publikací se pohybuje kolem 350 tisíc výtisků. Kromě toho bylo vydáno asi 150 knih v 11 dalších jazycích. Knihy v příslušných překladech jsou v centrálních knihovnách řady zemí (Česká republika, USA, Německo, Portugalsko, Bulharsko, Ukrajina, Bělorusko, Rusko, a další), jsou uvedeny v několika velkých bibliografických databázích různých zemí (Česká republika, Rusko, USA, Německo, Itálie.). Část odkazů potvrzujících tato tvrzení je v samotném článku. Všechny ostatní odkazy jsou k dispozici a je možné je poskytnout.


Nezávislé netriviální věrohodné zdroje: