Diskuse:Star Wars: Epizoda III – Pomsta Sithů

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Pouze třetí ref měl nějaký význam, ale nedokládá encvyklopedickjou významnost. První ref pouze uvádí tuto větu jakjo jednu z verzí určité myšlenkové konstrukce, ke které je připojena i Bushova, ale pochybuju, že lze na základě něho říci, že je tam výrok přirovnáván. Druhý ref je blog - nic víc netřeba dodat. --Cinik 09:57, 17. 6. 2007 (UTC)

Hmm, tak jasně. Co se týče z jedné z verzí - to je jasný POV. A pravidlo WP:NPOV nám říká, že mají být různé POVy uvedeny. Mimochodem je docela zajímavé tohle vyhledávání: http://www.google.cz/search?hl=cs&q=%22If+you%27re+not+with+me%2C+you%27re+my+enemy.%22+Bush&btnG=Hledat&lr= --Aktron (d|p) 10:03, 17. 6. 2007 (UTC)

Pokud jsou dost významné. Uvedení na en: wikipedii (navíc pochybné i obsahem) zjevně není přijatelný zdroj. Odkazů v tvém vyhledávání je dost málo na anglický text a i tak by případné uvedení mělo být jiné: někteří kritikové shledali (či se snažili vsugerovat), že film je antibushovský, což odůvodňovali ... --Cinik 10:15, 17. 6. 2007 (UTC)

To asi ano, to je fakt (a ne subjektivní dojem). Takhle by se to tam mělo i vrátit. Ale tak já taky tenhle článek psal už dost dávno, takže je spoustu věcí jinak, než by to dneska bylo. --Aktron (d|p) 10:25, 17. 6. 2007 (UTC)