Přeskočit na obsah

Diskuse:Státní vyšší ovocnářsko-vinařská a zahradnická škola na Mělníce

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Tento článek urgentně potřebuje úpravy[editovat zdroj]

Dle mého názoru možná vzhledová úprava ale je vecný ikdyž stručný. Jsou zde i horší články. M.milan 17. 10. 2008, 09:46 (UTC)

S úpravami pomůžu, trápí mě věc jiná proč to vše není v jednom článku s popisem celé historie v odstavcích, např fotbalové kluby mění názvy xkrát ale článek je jen jeden na současném názvu.-- Tento nepodepsaný komentář přidal uživatel Horst (diskusepříspěvky)
To je jednoduché popisuje to organice jednotlivě jak vznikaly a zanikaly.Když zde není možné uvést odkaz na firmu (případ mlazic)tak nevím proč by zde měla být prezentace jedné školy která provádí i ekonomickou aktivitu takže její přímé propagování by bylo asi se stejným nárokem na smazání ze strany některých uživatelů jako ty udaje na stránce mlazice.
Takto jsou popsány již neexistující organizace které nemohou tolik vadit když je přidružena poznámka o nástupní organizaci která má navíc stránku s popisem célé své existence.takže řekl bych že takto je to alespoň z pohledu odolnosti proti smazání z důvodů zaujatosti a jiným sporným důvodům dost zabezpečena M.milan 17. 10. 2008, 10:04 (UTC)
Akou rečou ste terazky hovorili? Nic mazat nechci!, jen je v článku uvedeno že ze školy A se v roce x stala B, z ní v roce y C atd takže jde pořád o jednu školu=jeden článek na současném názvu s odstavci jak škola vznikla, měnila se atp a ze starších názvů nadělat redirecty.--Horst 17. 10. 2008, 10:13 (UTC)
Díky že teď se autor tajemný podepsal.
Netvrdím že je to úmysl pisateleHorst.Ale ať si projde článek Mlazice a uvidí.
Takže pokud de o mne tak sem pro zachování stávajícího rozdělení.Nebudu dělat nějaké škole reklamu aby se mi pak za ní dostalo poděkování.Kdo chce vědět více tak může hledat v příslušných podkladech.Když tak dobře umíte slovensky tak se můžete pokusit rozšířit článek Adolf Fišer protože údaje na jeho rošíření jsou spíše lépe dostupné pro vás.Díky. M.milan 17. 10. 2008, 10:22 (UTC)
Omlouvám se že jsem se prve nepodepsal, to se mi nestává (dá se to najít v historii- to je rada pro Vás). Neberte to tak, že by Vám chtěl někdo ubližovat, natož dělat nějaké škole reklamu. Myslel jsem a (chtěl) vytvořit jeden článek Vyšší odborná škola zahradnická a Střední zahradnická škola Mělník a do něj všechny zakomponovat, jen mezitím dělám spoustu jiných věcí. Tu šablonu k úpravám do článku vložil někdo jiný . Nakonec máte pravdu, proč bych to dělal, Vy nechcete, já nemám čas psát ani o tom co mě zajímá, tak proč bych se dohadoval, šo mi o dobro věci, počkám pár dní tohle přijde smazat a bude (posl. věta je samozřejmě vtip)--Horst 17. 10. 2008, 10:34 (UTC)
Nic se neděje,nelze být puntičkář.Pokud de věcně o předmět naší rozpravy tak jen jsem na základě skušeností opatrný protože někteří spíše než po vědění prahnou po puntičkaření(z toho tebe nechci žádným náznakem obvinit)příkladem budiž omny mlazice kde jeden upozorní na firnu jež dokazuje že potomci takové osobnosti jako je Vilém Kraus(absolventStátní vyšší ovocnářsko-vinařská a zahradnická škola na Mělníce) se stále vyskitují v oboru.Nikde sem tam neuváděl nic z toho že je nejvýznamějším výrobcem sadby viné révy a spol.Díky za dobrou myšlenku.M.milan 17. 10. 2008, 10:56 (UTC)