Diskuse:Seznam vlajek závislých území

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Název je silně nepřesný. Zde vyjmenovaná území jsou v současnosti existující entity, které mají formu zámořských území, autonomních území či antarktických území, nepoužívá se pro ně výraz kolonie (v některých případech by byl myslím i mylný). --Harold (diskuse) 10. 9. 2013, 21:09 (UTC)

Souhlasím, stále chybí jakékoli zdroje na položky článku z hlediska řazení mezi kolonie.--Kacir 11. 9. 2013, 22:35 (UTC)
Díval jsem se teď, že máme Seznam závislých území, takže jsem navrhl přesun podle tohoto vzoru na "Seznam vlajek závislých území". --Harold (diskuse) 11. 9. 2013, 22:49 (UTC)
Souhlasím, v souvislosti s tím bych buď zcela odstranil položky antarktických území, nebo je event. vydělil do samostatné sekce, protože se de iure nejedená o závislá uzemí. Všechny územní nároky jsou Antarktickou smlouvou zmrazeny a žádná část území kontinentu nepatří/není součástí žádného suverénního státu.--Kacir 11. 9. 2013, 23:56 (UTC)

Dobrý den pane/í Harolde.Moc Jse vám omlouvám ale je mi 13 let a před pár dny my začala škola a neměl jsem čas abych se stránkou nějak hnul.A dobrý den také vám pane/í Kacir s vaším novým názvem souhlasím i z jakoukoliv změnou co se týče antarktických území.Děkuji The chris

Není třeba se vůbec omlouvat pane kolego, především díky za snahu přispívat do Wikipedie. Kontrola a diskuse u článků je zde běžnou věcí, věřím, že to nebereš negativně, ale jako snahu vylepšit stav hesla. Ještě jednou díky.--Kacir 17. 9. 2013, 15:36 (UTC)