Diskuse:Seznam ostrovů Papuy Nové Guineje

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 5 lety od uživatele Zbrnajsem v tématu „Šalomounovy ostrovy sem nepatří

Proč nepřejmenovat na Seznam ostrovů Papuy-Nové Guineje a dát pahýl seznam? To kolik je největších je stejně vlastní výzkum. --Elm 16. 11. 2010, 12:59 (UTC)

Už jsem nad tím přemýšlel, že články typu "Seznam ostrovů, jezer, řek apod" a typu "Největší/nejdelší ostrovy, jezera, řeky" by se nejspíš měly sjednotit. Já bych to pak nazval prostě Ostrovy Papuy-Nové Guineje a článek by mohl vypadat tak, že by nejprve shrnul v úvodu kolik jich je, jak jsopu rozmístěné, jaký mají charakter, pak by následovaly tabulky největších, s nejvíce obyvateli, s nejvyššími vrcholy a na závěr by mohl být seznam, členěný např podle souostroví. Otázkou ale zůstává, zda by pak článek nebyl příliš dlouhý a nakonec se tabulka s největšími ostrovy z něj nevyndavala do zvláštního článku. Takže závěrem, pokud chcete provést nějaké komplexní řešení a máte na to čas pusťte se do toho, pokud jde jen o přejmenování tohoto článku, nechal bych to takto i vzhledem k šablonám Téma v... na které by to mělo také dopad. Mircea 16. 11. 2010, 14:00 (UTC)

Šalomounovy ostrovy sem nepatří[editovat zdroj]

Šalomounovy ostrovy sem nepatří. Ty ostrovy jsou samostatný stát. Pokud se nikdo neozve s vysvětlením, tak je z té tabulky vymažu. --Zbrnajsem (diskuse) 21. 9. 2018, 18:10 (CEST)Odpovědět

Je to asi OK. --Zbrnajsem (diskuse) 21. 9. 2018, 20:48 (CEST)Odpovědět