Diskuse:Seznam dílů seriálu Jessie

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

K uvedení zdrojů k následujícím [zdroj?] jsem již uvedl zdroj dole na konci stránky, kde naleznete odkaz na stránku (věrohodnou), kde naleznete Produkční kód, americkou premiéru a originální název epizody. České názvy epizod jsem přidávám podle odvysílané epizody. Odkaz na české premiéry je opět umístěn na konci stránky, kde naleznete program jednotlivých měsíců pro Disney, samozdřejmě pro aktuální měsíce. Archiv nenaleznete. Popis epizody je z americké wikipedie a nebo je dělám opět podle epizody to samé hostující hvězdy. --Tvstrela (diskuse) 14. 5. 2012, 12:52 (UTC)

To není dostatečné (program pro aktuální měsíc bez archivu je navíc úplně nevyhovující), vizte Wikipedie:Reference. --G3ron1mo 14. 5. 2012, 13:04 (UTC)
Premiéry uschovávám na svém blogu, o kterém český Disney Channel ví, ale je to neoficiální stránka, ale premiéry jsou z oficiálně zastupující agentury. Tak si myslím, že je to nesmysl to tam vkládat. Nechápu, proč jsou odkazy na konci stránky nedostačující. Já bych udělal, aby to mělo u epizody svůj odkaz, jen že nevím, jak to udělat, aby byla jedna věc víckrát.--Tvstrela (diskuse) 14. 5. 2012, 13:10 (UTC)