Diskuse:Sencor

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Tento článek je zaujatá náhražka, v rozporu s původním (smazaným a nahrazeným tímto) článkem. Původní sencor článek byl někým smazán (pravděpodobně autorem novějšího). Nový článek je nekonkrétní, chybí mu zdroje - odkazuje pouze na firemní stránky značky Sencor. Tato značka navíc dávno není japonská, jejím aktuálním majitelem je společnost FAST ČR a.s., jež si nechává zhotovat výrobky vyráběné pod touto značkou v Číně, Taiwanu, Jihokorejské republice a v Turecku. V případě potřeby mohu doložit podklady.Robin WH (diskuse) 7. 4. 2014, 18:48 (UTC)

Původní článek byl smazán správcem Jvs pro nedoložení významnosti (chybějící podklady) a nevhodný propagační styl.[1] Jelikož jsem zjistil, že tato společnost také sponzoruje český hokej a také mi přišla známá, rozhodl jsem se článek znovu založit, přičemž jsem vycházel také z propagačních materiálů. Chtěl bych vám poděkovat za doplnění důležitých informaci vlastnických poměrech firmy a zároveň vás požádat o zmíněné podklady, kterými lze vaše tvrzení podložit. S pozdravem --Jenda H. (diskuse) 8. 4. 2014, 22:09 (UTC)

Jenda H. (diskuse) Mým podkladem jsou stránky popisující jednotlivé značky z interního školícího materiálu firmy Fast, pocházejícího z roku 2010. Chvíli jsem pro Planeo pracovala, tohle bylo součástí školení. Materiály tedy ač pochází ze stejného zdroje jako zmíněné stránky, obsahují informace o kterých se výrobce oficiálně nezmiňuje, je to tedy primární zdroj - což nevím jak wiki přijme vzhledem k pravidlům. Každopádně tady je zdroj naskenovaný do jpg, jedná se nezaheslovaný rar achive na ulož.to: http://uloz.to/xfrH37UV/dokumenty-sencor-rar U značek označených jako naše má společnost Fast výhradní distribuci pro ČR. Omlouvám se proto za počáteční prudkou reakci. Vůči společnosti nic nemám, ale mám v rámci pracovního poměru) zkušenosti s reklamacemi výrobků této značky a je mi líto, že se společnost za své vlastnictví značky stydí, resp. se s ním nechlubí. Krom toho dalším potrzením vlastnictví jsou samotné stránky sencor.eu (http://www.sencor.eu/contacts), kde je společnost FAST uvedena jako global headquartersRobin WH (diskuse) 9. 4. 2014, 19:40 (UTC)

Robin WH: Děkuj za reakci, jak by podle vašeho názoru měl vypadat neutrální článek o této značce? Když do úvodu vložím informaci o sídle společnosti. Budete článek považovat za neutrální? Nebo jsou potřeba ještě další úpravy?--Jenda H. (diskuse) 10. 4. 2014, 10:03 (UTC)
Jenda H. (diskuse)

Těžko říct, vzhedem k nedostatku dalších zdrojů si nejsem jistá, jak jinak přepsat poněkud propagační tón v historii značky. Každopádně, nyní zní článek už podstatně informativněji a vyváženěji. Děkuji za pomoc. Robin WH (diskuse) 12. 4. 2014, 15:18 (UTC)