Diskuse:Roman Fjodorovič Ungern von Sternberg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Chtěl jsem přidat obrázek, ale Ungern von Sternberg mi nějak nefunguje... Nevíte kde může být problém? Díky... --Ozzy 08:55, 3. 5. 2007 (UTC)

Nejde odkazovat na obrázek z jiné jazykové verze. To funguje jen s commons, což je centrální úložiště obrázků. Pokud chcete obrázek použít, přčesuňte ho na commons (kam ovšem s použitou licencí asi neprojde), nebo sem. Přesunutí jde udělat jen tak, že si obrázek stáhnete k sobě a nahrajete kam potřebujete. Nesmí se přitom ztratit údaj odkud pochází a neměl byste měnit licenci. Možná by se měl vyjádřit ještě někdo, kdo rozumí naší licencční politice, jestli sem tenhle obrázek smí být přesunut. --Karakal 09:00, 3. 5. 2007 (UTC)
Přidávat můžete pouze obrázky, které existují buď zde na české Wikipedii nebo na Commons. Tento obrázek je na anglické wikipedii, takže byste ho musel napřed nahrát buď sem či na Commons. Ovšem v tomto případě pochybuji že by dlouho zůstal, na anglické wikipedii mají očividně pochybnosti o správné licenci. -jkb- (cs.source) 09:03, 3. 5. 2007 (UTC)
Ano, obrázek nemá vyjasněnou licenci – jde buď o {{PD-old}} nebo o Fair use, takže zde by být nemohl. Navíc nemá uveden žádný zdroj, aby se daly dohledat nějaké podrobnosti. --Tlusťa 09:05, 3. 5. 2007 (UTC)
Ok, díky... Vzhledem k nejasné licenci asi hold budu muset obrázek oželet...--Ozzy 11:24, 3. 5. 2007 (UTC)