Diskuse:Provincie Valencie

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Ahoj, jsem Lucie Snizkova a veskere clanky, ktere prikladam do wikipedie, jsou skutecne moje. Clanky jsou stejne jako v e-cesko.cz, protoze pro tenhle portal pisu uz dva roky. Dekuji. L

Prima, vrátil jsem zpět Luďkovo copyvio. Ještě by ten článek chtělo ale trochu učesat podle standardů wikipedie (tohle je spíš taková reportáž). Ale jinak moc díky za článek. --Radouch 14:33, 3. 1. 2005 (UTC)
P. S. Provincia de Valencia je správný název? Laicky bych soudil, že to je španělský název provincie, ne toho oceánografického parku, ale nechci se blamovat.


Bezva, Radouch už to vrátil zpět. Ale bylo by dobré tu poznámečku dát ke všem takovýmto článkům, aby se na to "nenachytal" nikdo další. --Luděk 14:53, 3. 1. 2005 (UTC)

Mě se taky zdá, že název článku není dobrý - očekával bych podle názvu popis španělské provincie, ne reklamu na mořské akvárium. --Mojža 16:11, 3. 1. 2005 (UTC)

autorkou článku je podle seznamu Miluše Válková, tudíž copyvio, ještě mrknu na editace, jestli někdo neupravil --Gortis 16:17, 28. 2. 2008 (UTC)