Diskuse:Pozitivní noviny

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Potřebné úpravy[editovat zdroj]

  • V současné podobě má článek PR charakter. To je v rozporu s nezávislým úhlem pohledu a vůbec s neutralitou Wikipedie.
  • Je třeba všechna hodnocení založit na nezávislých zdrojích (co o nich napsal někdo zvenku), odkaz na stránky těch novin stačí jeden na konci
  • Tučné pasáže sem nepatří
  • pasáž Proč vznikly Pozitivní noviny je zjevně reklamním stylem. Stačí zestručnit do jedné věty.
  • podobně i Kontaktní projekty Pozitivních novin
  • odkazy na autory, kde kromě fotky a mailu nejsou další informace, jsou prakticky bezcenné. Navíc se opět nejedná o nezávislé zdroje.

--Postrach 16. 8. 2008, 20:25 (UTC)

..je to cp z http://www.louzecky.cz/vydavatelstvi/pozitivni-noviny.php. --Podzemnik 16. 8. 2008, 20:30 (UTC)


Žádám o trvalé smazání stránek o Pozitivních novinách z Wikipedie. Bohužel jsem dosud nezjistil, jak to mohu učinit sám. Děkuji. Pavel Loužecký, 17.8.2008

to nejde vložením textu souhlasíte s plným zveřeněním a dáváte pod licencí GFDL,a text je nyní je již editován dalšími editory. Můžete vložit do článku šablonu smazat|na žádost vkladatele, ale smazán s nejvyšší pravděpodobností nebude.--H11 17. 8. 2008, 11:47 (UTC)

Nesouhlas s rychlým smazáním[editovat zdroj]

Zásadně nesouhlasím s tím, aby byl tento článek smazán. Původní autor napsal silně sebechvalný a zcela nevhodně formulovaný text, který musel být podstatně zredukován, upraven a předělán, neboť obsahoval vlastní výzkum, byl psán neencyklopedickým propgačním stylem a měl zcela nevhodnou formální úpravu. Strávil jsem jeho úpravou nejméně 2 hodiny, z tohoto důvodu zásadně nesouhlasím s tím, aby byl rychle smazán bez náhrady. Od kvalifikovaného novináře bych očekával podstatně vyšší povědomí o tom na jakých principech Wikipedie vlastně funguje, jeho nynější počínání mi připadá poněkud dětinské. ** Sebechvalnost a sebestřednost původního textu mě přivádí - bohužel - k myšlence, že to s tou proklamovanou pozitivností novin nebun zase tak žhavé ** V Čechách totiž každá přílišná sebechvála trochu smrdí politikařením ... ** --MiroslavJosef 17. 8. 2008, 11:57 (UTC)
Dobrý den, vím o Vaší editaci, snad jsem nenapsal, že to chci smazat, jen ty zdroje by to chtělo, například o lidech co do nich připívali. Mohli by se teoreticky například urazit , kdyby to nebyla pravda.--H11 17. 8. 2008, 12:02 (UTC)
Zdroje zcela určitě, to je bez debaty. Nemám IMHO nic proti Pozitivním novinám, které jsou IMHO docela slušným internetovým periodikem, které by na Wiki být zapsané nejen mohlo, ale asi i mělo ** Vadí mi sebechvalnost a sebestřednost článku a jeho nevhodná formální úprava ** --MiroslavJosef 17. 8. 2008, 12:08 (UTC)

Urgentně ověřit[editovat zdroj]

Urgentně ověřit je IMHO moc prudké. Změnil jsem to na "málo zdrojů", ale nenašlo to pochopení.--Kozuch 19. 8. 2008, 20:35 (UTC)

malo zdroju a bez zdroju je k nicemu a sou duplicitni k {{ověřit}} a jsou totalne zbytecne.--H11 19. 8. 2008, 23:23 (UTC)
na hadaní z kozuchem o šablony nemam naladu, a myslí že jedno hlasování o mazaní by to vyresilo. a sem i dost opily abych byl slusnej a vecnej,
tedy k clanku by už snad stačila {{ověřit}} , nevidim moc duvodu k urgetne, to em chtel puvodne rici --H11 20. 8. 2008, 00:00 (UTC)
Nalepeno neověřeno.--Kozuch 20. 8. 2008, 00:31 (UTC)