Diskuse:Petr Nečas

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

V rámečku je chybně uvedeno, že premiér Nečas vystudoval za komunistického režimu na "Masarykově univerzitě" - jak je však uvedeno v samotném textu, vystudoval na Univerzitě J. E. Purkyně. Univerzita s Masarykovým jménem v době normalizace, kdy současný premiér získal veškeré své vzdělání, neexistovala. Doporučuji opravit!

Opraveno, díky za upozornění!Schuminka janička 6. 8. 2010, 15:48 (UTC)

V clanku neni zaznamenano ze Petr Nečas byl dobrovolne clenem Socialistickeho svazu mladeze (SSM) coz je jak se zda celkem velmi utajovana vec. Jeho funkce v teto organizaci je doposud debatovana. Nekteri dokonce tvrdi ze jeho otec byl clenem KSČ a proto zastaval mlady Petr Nečas vyznamnou funkci v SSM. Jak je znamo SSM byla mlada odbocka KSČ.

"..byl dobrovolne clenem Socialistickeho svazu mladeze (SSM) coz je jak se zda celkem velmi utajovana vec.." Jen tak pro zamyšlení: Když jsem studoval VŠ v letech 1978-1983, byl jsem jediný z ročníku, kdo nebyl v SSM. Jinými slovy, pamětníci vědí, že v SSM byl prakticky každý. O tom, jestli dobrovolně nebo nedobrovolně, můžeme vést maximálně tak filozofické debaty. -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 79.127.212.198 (diskusebloky) 14.26, 2. října 2014‎ (CE(S)T)

Zda se ze Petr o sve minulosti v SSM atd. nerad hovori. (http://zpravy.ods.cz/prispevek.php?ID=13206)

A tato věta v článku je co: „Byl členem Socialistického svazu mládeže.“?--Kacir 6. 1. 2012, 23:43 (UTC)
Co by to bylo? Pravdivá informace, nic víc. refaktorizováno Informace o rodinném původu do encyklopedického hesla bezpochyby patří a neexistuje objektivní důvod je tajit (pokud je vše náležitě ozdrojováno).
A? Ta mnou citovaná věta z článku pouze reagovala na příspěvek, který zmiňoval neochotu Nečase hovořit o SSM, tj. ukázala že česká Wikipedie ji nezamlčuje, ale naopak obsahuje.
Dané informace, které jste vložil do svého příspěvku buď doplňte ověřitelným a velmi věrohodným zdrojem do článku, nebo je na Wikipedii vůbec nevkládejte. Proto zde existuje WP:BLP, aby podobné „zprávy“ bez zdrojů nebyly v jiných jmenných prostorech, když už je nelze vložit do článku.--Kacir 2. 10. 2014, 14:43 (UTC)