Diskuse:Oi!

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Čeští skinheads, jsou hrdi na svou vlast a národosnost, tudíž pravý Skinheads - nejsou náckové ani fašouni. Logicky, proč by oslavovali, někoho kdo chtěl Čechy vyhladit??! -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 82.99.175.218 (diskuse)

Nácek je zkomolenina od nacista, což je zkratka z národní socialista. Fašismus je původně italské hnutí prosazující jednotu, autoritu a povinnost. Ani jeden z těchto pojmů není výlučně německý. --Postrach 16:54, 17. 3. 2007 (UTC)

mam na to stejny nazor..jenze lidi nev ijak to chodi a kdyz mam holou hlavu a jsem punk oi!.tka si mysli vsichni ze sem nacista.ale nevi o tom ani gulass.

rasová Oi! neboli WP (white power)[editovat zdroj]

jak ctu tento clanek, silne me evokuje ta kravina "rasová Oi! neboli WP (white power)" k tomu, abych napsal, ze je to absulutni blabol. Autor by si mel minimalne nastudovat nejake fakta, treba na US wiki. Ahoj!

Já bych politiku do Oi! netahal, je to styl, který měl spojovat punkery a skinheady. Nemělo to s rasismem nic společného. Takže Krátký proces, Buldok ať si vy..... . Orlík nebyla vůbec fašistická skupina. Braník byl sice ultranacionalistický, ale do fašizmu se taky nedostala. Jinak při koncertě v Bzenci se mezi sebou rvali fašouni a kališníci. Jenom pro upozornění, ty hajlovačky vedli procesáci a né orlíci.