Diskuse:Objektivismus

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 9 lety od uživatele Mojmír Macek v tématu „Kritika

Snažil jsem se to nejvýraznější POV trochu korigovat, ale určitě tam ještě zbývá dost POV hlavně v tom, že to je „samozřejmě jediná rozumná filosofie“ apod. Bylo by fajn, kdyby to někdo NPOVizoval, já se do toho pouštět nebudu. --Mormegil 09:25, 22. 12. 2004 (UTC)

Zapomnel jsem ve sve dnesni editaci (17.3.06)uvest nazev, shrnuti editace. Cinim to tedy zde: odstranil jsem puvodni posledni odstavec, ktery je nesmyslny. Mohl ho tam dat pouze clovek, ktery nezna nebo nechape filozofii objektivismu - JK.

Kritika[editovat zdroj]

Necítí se někdo filozoficky zdatný, aby zpracoval výtah z kritických článků? Přeci jen si myslím, že je encyklopedicky významné, když jiní filozofové poměrně jasně ukazují, že objektivizmus stojí na vodě. Já se na to vůbec necítím.. --Formol 16. 10. 2008, 21:46 (UTC)

Proč by měl stát Objektivismus na vodě? To je to samé, jako kdybyste řekl, že humanismu létá ve vzduchu ideálizovaného člověka:-)--MMa (diskuse) 25. 12. 2014, 09:22 (CET)Odpovědět

Kdo jsou pánové Ján Pavlík a David Sojka, že jejich zmatené texty referuje urputně JVS zpět do článku? Nějaké autority? Ty texty jsou úplně mimo mísu a ani jeden z nich nemohl objektivismus studovat, jen přebírají nesmysly odjinud. Takovéto zmatené bláboly na Wikipedii podle mne nepatří. To není polemika, ale manipulativní balast a plevel. Howgh:-) Polemika: Ján Pavlík: Předběžné kritické poznámky k doktríně „objektivismu“ Polemika: David Sojka: Scestí filozofické etiky - racionální egoismus 2003