Diskuse:Mikroregion Brodec

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Jaký je vlastně oficiální název toho sdružení? Tomu by totiž měla odpovídat i název na Wikipedii; takový jaký tu je asi ne. Zatím to vypadá na název Mikroregion Brodec dobrovolný svazek obcí /chybí čárka, al eyřejmě jen kvůli grafice.

A jaký je právní status toho sdružení? --Nolanus C E 09:40, 8. 2. 2008 (UTC)

Právě jsem posílal dotaz ještě jinam: Vytvořil jsem záznam s názvem Brodec (Dobrovolný svazek obcí) a chci ho přejmenovat na Mikroregion Brodec, protože takto je to u ostatních svazků zde zobrazováno častěji (a řadí se abecedně ne pod M ale např. v tomto případě pod B, což není tak důležité). V nápovědě je cosi o tom, jak přejmenovat záznam, ovšem tlačítko o kterém se v nápovědě mluví nějak nevidím. Taky se tam píše že v některých stylech zobrazení není tlačítko vidět, tak jsem zkusil styl Standard a nejen že tam tlačítko opět není, ale již nejde styl vrátit zpět (tento je fakt hrozný), protože potvrzovací tlačítko není funkční, i když ostatní tlačítka okolo funkční jsou... Proboha, jak tedy změním styl zpět na ten implicitní a jak přejmenuju "Brodec (Dobrovolný svazek obcí)" na "Mikroregion Brodec"? Pokud jde o tento dotaz na právní status sdružení, je to stejné jako třeba u Mikroregion Ždánický les a Politaví (zde na Wikipedii), je to prostě dobrovolný svazek obcí Mikroregion Brodec. Já jsem bohužel uvedl pouze Brodec a teď bych tam již hodinu dár dostal slovo Mikroregion, co se týká výrazu dobrovolný svazek obcí, to jsem dal do závorky stejně jako u obcí je v závorce třeba okres, ale být to tam nemusí...

Tlačítko přesunout je na liště vedle tlačítek historie a sledovat /nesledovat/ zobrazuje se ale jenom když ste přihlášený.
Změnit styl? - jednoduše: nastavení - styl -zašktrnout implicitní, uložit.
No to je právě ono, že závorka /resp. rozlišovač/ slouží pokud možno jen k roy¨zlišování vesnici etc. které mají stejný název.
Navrhuju teda zatím Mikroregion Brodec, Dobrovolný svazek obcí. --Nolanus C E 10:21, 8. 2. 2008 (UTC)

No dobrý, tak ještě srozumitelněji: když jsem si změnil styl, umím ho taky změnit zpátky, takže postup znám. Problém je v tom, že u tohoto šíleného stylu je tlačítko "Uložit nastavení" pouhým nic nedělajícím obrázkem. Už při najetí myši na ostatní tlačítka výše či níže ("Jít na" nebo "Hledat") která jsou úplně stejná, tato tlačítka změní barvu, po stisku pracují, ovšem "Uložit nastavení" je jen obrázek. Je to už jasné? Lze tedy ten styl změnit jinak, nebo třeba říct někomu kdo by mohl tlačítko v tomto stylu zprovoznit? Když jsem měnil z předchozího, taky mi tlačítko fungovalo, tak mi prosím nepište zda mi funguje Java... Co se týká záložky "Přesunout", už ji dle nápovědy hledám na všech možných stránkách, znovu jsem nyní přečetl každé písmenko na celé straně jak v normálním zobrazení, tak při editaci. Nic. "Přesunout" prostě není... V horním pravém rohu je mé jméno a pod tím "Odhlášení", tak předpokládám že jsem přihlášen, myslím že prvořadá bude změna stylu, protože v tomto stylu je např. tlačítko "Historie" navrchu kdežto "Sledovat/nesledovat" na spodku stránky, takže nejsou vedle sebe a už vůbec vedle nich není "Přesunout"...--Kotera 10:36, 8. 2. 2008 (UTC)

Ještě pro názornost: PRTSC obrazovky ohledně "Přesunout": http://www.borovnice.info/wikipedia2.htm PRTSC obrazovky ohledně "Styl": http://www.borovnice.info/wikipedia3.htm (při dvojtém kliknutí myší na "Uložit nastavení" se modře podsvítí odstavec nad nimi, zajímavé že?) Nemáte ponět co s tím?--Kotera 10:47, 8. 2. 2008 (UTC)