Diskuse:Mensa gymnázium

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Odkaz na Necyklopedii[editovat zdroj]

Omlouvám se, že jsem včera do článku mezi externí odkazy umístil odkaz na parodický článek „Mensa gymnázium Řepy“ na české Necyklopedii. Domníval jsem se (v dobrém úmyslu), že pokud jej zřetelně označím „parodický článek o škole“, bude tím dostatečně vyjádřeno, že nejde o „věrohodný zdroj“, nýbrž o satiru. – Sice, dle mého názoru, to jednoznačně nezakazuje proběhlá diskuse (Wikipedie:Pod lípou/Archiv 2008/03#odkazy na Uncyclopedii?) ani doporučení (Wikipedie:Externí odkazy), ale jsou-li zde odkazy na Neencyklopedii považovány za nevhodné, budu tento úzus respektovat.--Jirka23 24. 11. 2010, 11:23 (UTC)

Důvod, proč jsem ten jsem ten odkaz smazal, byl jen můj osobní názor, že takový odkaz ten článek nemůže obohatit. Zagothal 24. 11. 2010, 16:11 (UTC)
OK, mně osobně v tomto konkrétním odkazovaném parodickém článku připadly zajímavé některé informace (tamější „vlastní výzkum“), zejména geometrické souvislosti sídel školy, které kupodivu s jistou tolerancí „sedí“ (ovšemže zbytek je zjevně parodie na text článku z Wikipedie). Odkaz však už do článku vracet nebudu (chápu, že jinak je Necyklopedie dosti kontroverzní projekt).--Jirka23 25. 11. 2010, 08:23 (UTC)
OK, když bude někdo sdílet tvůj názor, ať to třeba vrátí. Spam odkazy jsou mnohem horší. Zagothal 25. 11. 2010, 10:07 (UTC)