Diskuse:Martin Mejstřík

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 4 lety od uživatele 85.216.245.67 v tématu „Různé významy?

(Ne)zaujatý pohled[editovat zdroj]

Článek je psán neencyklopedicky, některá tvrzení (i hodnotící) nejsou doložena (některými svými odpůrci označovaný za "permanentního revolucionáře", objevuje se to označení významněni často?; tragické události srpna, které měly údajně silný vliv na jeho postupné formování názorů; Liberec mu byl kvůli politickým postojům jeho otce zamítnut; ). Váhal jsem, zda nemám dát i šablonu neověřeno, ale počkáme, třeba autor(ka)-nováček zdroje dodá, nechci hned mazat. --Luděk 05:53, 14. 4. 2007 (UTC)

Informaci o vyloučení Martina Mejstříka z Pedagogické fakulty z "politických důvodů" prosím potvrdit z jiných zdrojů než osobních stránek Martina Mejstříka. V nějakém rozhovoru jeho bývalý pedagog vysvětloval jeho vyloučení nesplněním dostatečného počtu zkoušek.

Obvinění anonyma, který vychází jen ze svého dojmu mi připadá spíš jako pomluva než jako argument. Pokud obviňujete pane Mejstčíka ze lží, tak byste měl Vy své obvinění doložit. --Sumivec 12. 1. 2009, 17:08 (UTC)

Hmm, takže sice víme, že Mejstřík "vstoupil do SSM", ale o tom, že byl v nejužším pražském vedení, už je taktně pomlčeno :-) Jak by se asi tvářil, kdyby nějaký "bojovník proti režimu" přišel pár svazáckých funkcionářů postřílet? Také by mu navrhoval vyznamenání?

Různé významy?[editovat zdroj]

Proč je na stránce šablona Různé významy v souvislosti s jakýmsi politologem, když spomínaný politolog vůbec nemá (a nikdy ani neměl) na Wikipedii článek? Ani žádný jiný Martin Mejstřík nemá článek, tedy disambiguace nemá valného smyslu. --85.216.245.67 26. 6. 2019, 12:03 (CEST)Odpovědět