Diskuse:Martin Lér

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Trestní oznámení[editovat zdroj]

Na Dezidorovu otázku, na koho bylo oznámení podáno: Nakolik jsem to dohledal, tak na "neznámé pachatele", kteří vyrobili to prohlášení (tedy nejspíše kdosi z ÚV KSČM). "Na KSČM" je zkratka, medle odpovídající skutečnosti. V diskusi na Okoun.cz Martin Lér publikoval plný text oznámení,[1] ale na to jsem zatím nelinkoval, čekaje, zda to neotiskne nějaký zavedený sdělovací prostředek. --Mmh 21:24, 6. 3. 2008 (UTC)

Encyklopedická významnost[editovat zdroj]

V čem spočívá encyklopedická významnost tohoto člověka? Viděl jsem tu diskuse o významnosti a smazané články u osob, které mi připadaly jednoznačně významnější. Za internetového publicistu lze prohlásit kdekoho. Rmc (diskuse) 4. 3. 2012, 22:26 (UTC)

Jakožto zakladatel článku mohu jen říci, že jsem na dohady o encyklopedické významnosti spíše už rezignoval. Článek jsem založil, protože jsem se s Martinem Lérem seznámil a přišel mi jako zajímavý člověk a objevil se ve sdělovacích prostředcích v souvislosti s tím trestním oznámením na KSČM. --Mmh (diskuse) 5. 3. 2012, 13:58 (UTC)
No, to oznámení mu dává jistou významnost, je to hraniční případ; jsem pro DoS. JInak na cswiki se v Dosech skoro nemaže - mnohem méně než by podle mne mělo/mohlo. Zagothal (diskuse) 6. 3. 2012, 22:29 (UTC)