Diskuse:Karel Veselý

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Prosim pripadne autory, aby se koukli jak se maji spravne psat biografie na http://cs.wikipedia.org/wiki/Wikipedie:Biografie. Dodrzovali pravidla wikipedie, snazili se psat objektivne.

navrhuji nasledujici strukturu textu 1 uvodni odstavec, shrnujici 2 zivotopis, kde studoval gympl, vejska a cim se zabyval 3 Karel Vesely, hudebni publicista: Hip Hop, elektronickas hudba atd. kam a o cem pise... 4 Karel Vesely, spisovatel: sci-fi, mensik ---grd- 21:07, 27. 11. 2006 (UTC)


Selfpromo?[editovat zdroj]

Nevím jestli jsem sám, ale přijde mi, jakoby si to napsal Karel Veselý sám. Nebo že by měl tak oddané fanoušky s takovými znalostmi jeho života a tvorby? --Piggy 2. 12. 2008, 18:11 (UTC)


Takový člověk nemá potřebu si sám psát článek o sobě... http://www.archatheatre.cz/cz/novinky/660.html - třeba to někoho přesvědčí, už dnes (21.1.2009) je toto představení v divadle Archa vyprodané. --- V. Kubalíková

okolnosti vzniku[editovat zdroj]

Pokud si chce někdo ujasnit, za jakých okolností vzniklo toto heslo, je to otevřeně popsáno zde - http://grossmann.blog.respekt.cz/c/1248/Jste-dost-sexy-pro-ceskou-Wikipedii.html. Zajímavá je z toho hlediska i diskuse návrhu smazaní.