Diskuse:John Steinbeck

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Je zatraceně takovej problém[editovat zdroj]

uvést že kapitola obsahuje rozuzlení děl?!!!!!!!!!!!!! Tohle není jen pro studentíky, co potřebují rychle referát do školy, ale občas i pro čtenáře!

Presne tak,ani nechapu SMYSL popisovani obsahu del.....cetl jsem zivotopis J.Steinbecka ve slovenstine,a je mi zahadou,proc je daleko podrobnejsi a obsahuje zajimave zpravy ze spisovatelova zivota-PROC to neni i na ceske verzi???Josefina 29.5.2013

Nikdo Vám nebrání článek upravit do přijatelnější formy. Editujte s odvahou ! --RomanM82 (diskuse) 29. 5. 2013, 19:16 (UTC)

Nebylo by možné...[editovat zdroj]

...založit alespoň pahýly o každé jedné jeho knize? Mnoho studentů na ně má psát referáty, učit se o nich, a česká wikipedie jim nepopisuje nic, než to, že existují, a velmi malé množství informací o autoru? Anglická wikipedie zde čeká na přeložení - plná odůvodněných, kvalitních informací - překládání je snadné, tak proč se trápit vymýšlením vlastních článků? Zrovna pracuji na jiném překladu, jinak bych to udělal sám, a klidně se na to i vrhnu, ale i přes svou stranu nemohu přeložit všechny v češtině neexistující články! Kdyby každý den kdy je na internetu každý registrovaný editor wikipedie přeložil odstavec textu z anglické wikipedie, měli by jsme brzo plno kvalitních článků, které zatím tak trochu chybí! Administrátoři, nechcete založit nějakou překládací akci? Mashaunix 26. 11. 2009, 21:50 (UTC)

Bylo - akorát zde nemůžete nikomu nic nařizovat. Nenadávejte na nikoho jiného, pokud zde něco chcete mít uvedeno, napište to Vy sám! Nikdo jiný to za Vás neudělá ... MiroslavJosef 5. 10. 2010, 12:07 (UTC)