Diskuse:John Demjanjuk

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 4 lety od uživatele J1i2r3k4a5 v tématu „John Demjanjuk

Co je toto článek? Když si člověk přečte fundovanější autory, zjistí, že byl třeba v roce 1993 v Izraeli osvobozen, což zde jaksi "chybí". Stejně tak pochybnosti, zda jse skutečně o onu osobu a v jakém táboře se to vlatně podle jakých obvinění nacházel Solibor či Treblinka ve stejné době. Navíc je nesmyl tvrdit, že by byl nejhledanějším, normálně se nacházel na území USA a teď se řeší jeho případní vydání. Není tím hledaným zločincem Ivan Marčenko? Tady je další článek o záměně osob.--Dezidor 8. 5. 2009, 21:17 (UTC)

Ten článek je opřen o seriózní zdroj, který jsem uvedl. Pokud Vám něco chybí, můžete doplnit. Pan Patrick Buchanan je politický agitátor a nikoli "fundovany autor". Český překlad jeho osobního blogu (ktery v minulosti tvrdil spoustu nesmyslu) za seriózni zdroj nepovaýuji.PS. Vsadil jsem se kolegou, že pravě Vy nebo nějaký anonym se pokusí do 48 hodin článek zpochybnit nebo napadnou. Vyhrál jste mi 2 lahve šampaňskýho. Díky :-) --Sumivec 8. 5. 2009, 21:32 (UTC)
Uvádět, že byl někdo odsouzen a zamlčovat, že byl v též věci izrealským soudem osvobozen z důvodu záměny osob je zjevně něco, co podle Vás do Wikipedie patří. --Dezidor 8. 5. 2009, 21:35 (UTC)
Přestaňte laskavě se svými výpady. Já nic nezamlčuji. Pokud se domníváte, že něco v tomto nebo jiném článku chybí. můžete doplnit. --Sumivec 8. 5. 2009, 21:42 (UTC)
O žádné výpady se nejedná. Bohužel jste uvedl pouze odsouzení a ne fakt, že byl v téže věci soudem vyšší instance osvobozen. To je trochu divný způsob práce, ne? Stejně tak jste dodal nevěrohodné zdroje, které o něm hovoří jako o hledané osobě, když se nikterak po návratu z Izraele (kde byl osvobozen) do USA, neskrýval. O nepřenostech Sobibor/Treblinka ani nemluvě. Článek na anglické Wikipedii je v tomto ohledu přesnější i méně zaujatý. --Dezidor 8. 5. 2009, 21:50 (UTC)
Pane kolego, pokud Vám něco v článku chybí, doplňte to, prosím, a to s referencí na seriózní zdroj. Osobně jsem v minulosti narazil mnohokrát na Vaše velmi problematické editace a řešil jsem je věcně. Opravou, doplnění atd. Uvítám, když budete postupovat Vy obdobně. Díky. Obávám se, že tato diskuse marní Vás i můj čas, který bychom mohli věnovat užitečné činnosti. Howhg! -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Sumivec (diskusepříspěvky)
Hmmm, ono by možná pro začátek stačilo, kdyby jste ze zdrojů z kterých čerpáte vzal všechny relevantní, podstatné informace. Ne jenom některé.
A chlubit se tu tím, že jste napsal naprosto jednostranný článek zdaleka neodpovídající realitě a ještě jste se s někým vsadil kdy to někdo zpochybní mi přijde…
…no to radši nechám bez komentáře ;-) Jedudědek 8. 5. 2009, 22:44 (UTC)
Kdo nechce komentovat ten nekomentuje, že ;-) Vytvořil jsem pahýl na základě stručně (bohužel nekompletní) informace seriózní zdroje. To se bohužel stane. Škoda, že místo demonstrativního "nekomentování" jste se neobtěžoval alespoň nějakou drobností přispět ke kvalitě článku. Inu, kdo chce psa bít, ten najde si hůl ... .--Sumivec 8. 5. 2009, 22:56 (UTC)
Především bych zde zdůraznil, že zde máme člověka, který je sice obviňován z válečných zločinů, ale on to popírá a zatím jediný soud, který byl proti němu veden, skončil sproštěním obžaloby. Nelze jej v článku označovat za válečného zločince a stavět to jako fakt. Článek tak, jako ho původně napsal Sumivec, je naprosto nepřijatelný, v tomto případě musím dát Dezidorovi výjimečně za pravdu. Pokud jde o Buchanana, je to uznávaný a solidní autor a politický komentátor. --Cinik 8. 5. 2009, 22:03 (UTC)

John Demjanjuk[editovat zdroj]

Vazeny autore tohoto clanku, takovou snusku bludu, polopravd a vylozenych lzi jsem uz dlouho necetl. Takze velice strucne, jeho legitimace SS (JEDEN Z "dukazu") byl prokazatelne padelek z dilny KGB - zaver setreni kriminalisticke laboratore nemecke policie a nemeckych archivu ve Wiesbadenu, jeden ze svedku p.Rosenberg - vypovedel v roce 1947!!!! pod prisahou, ze byl jeden z muzu, kteri dozorce "Ivana Hrozneho" (obvineny nevinny Demjanjuk) utloukli k smrti v tabore Treblinka (v roce 1945 uz tabor neexistoval), tentyz svedek po 50ti!!! letech pred Izraelskym soudem "poznava" v Demjanukovi "Ivana Hrozneho" podle chuze a drzeni tela ......ano, toho sameho,ktereho utloukl k smrti pred 50 lety.... - pokud Vas to zajima dale, prectete si knihu od Hanse Petera Rullmanna. A nez zacnete psat lzi, dvakrat si rozmyslete, komu tim poslouzite a komu uskodite. Vas zoufaly pokus je stejne trapny jako Wizenthalovi lzi (prave jmeno Wiesenthala)....hezky den a studujte si historii, pokud o ni chcete psat!!!! Jinak budete k smichu, vite??

Andrei Glitta

Už na samém začátku lžete. Demjanjukova legitimace byla forenzně zkoumána a shledána naopak jako pravá. Kromě toho nejde o jediný dokument dokazující, že byl dozorcem v nacistických táborech smrti.

https://holocaustcontroversies.blogspot.com/2019/11/demjanjuk-and-holocaust-deniers-part-ii.html?m=1 https://holocaustcontroversies.blogspot.com/2006/05/demjanyuk-and-holocaust-deniers-part-i.html?m=1 J1i2r3k4a5 (diskuse) 29. 12. 2019, 08:46 (CET)Odpovědět