Diskuse:Jiří Šulc (politik)

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

V článku jsou vyložené nesmysly! Vrcholem je poslední kapitolka o tom, že Šulc porušil zákon o svobodném přístupu o informacím. Je to nesmysl. Pokud ho někdo porušil, tak jedině krajský úřad. Šulc o tom, zda úřad nějakou informaci poskytne nebo nespoytne, nerozhoduje (potažmo nerozhodoval). Nehledě na to, že podle správního soudu krajský úřad postupoval správně a ministerstvo vnitra chybovalo (!), protože Děti Země se ptaly nesmyslně na věci, které úřad vědět nemůže.

Podobné je to s rušením regionálních traí. To neschválila rad kraje, ani Šulc sám, ale zastupitelstvo, ve kterém seděli i sociální demokraté (kteří většinou hlasovali pro....) a komunisté.

Rozhodně nepatřím mezi Šulcovy ctitele, ale vadí mi nesmysly, které se tváří jako objektivní pravda. Pokud chtěl pisatel článku napsat, jaký je Šulc padouch, měl si najít trochu jiná témata.-- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 90.178.208.181 (diskuse)

Informace v článku o panu Šulcovi jsou doložené řádným zdroji. Pokud VY za nesmysl považujete tvrzení ministerstva vnitra, tak to sdělte tam, nikoli na WP. Díky.--Sumivec 12. 4. 2009, 20:09 (UTC)

Opakuji: Ministerstvo vnitra nikdy neřeklo, že něco porušil Šulc, ale krajský úřad. A to, že je to nesmysl, nemusím ministerským úředníkům říkat já, ale už jim to řekl správní soud a nyní i krajský, víte? :o) Nesmíte věřit všemu, co píšou ve svých tiskových zprávách Děti Země. To nejsou "řádné zdroje".... Řádný zdroj je například vyjádření soudu, nebo ministerstva vnitra. A propos viděl jste ho někdy? Já ano.

Upravit část o omezování železniční dopravy[editovat zdroj]

Prosím někoho, koho to baví, aby odstranil z části o omezování železniční dopravy opakované informace, učesal to podle chronologie a zbavil bulvárního stylu, jak ostatně žádá i diskutující nade mnou. --Uacs451 (diskuse) 31. 12. 2012, 09:55 (UTC)

Celé je to nesmyslné-psal to zřejmě nějaký zavilý zelený ekoterorista.kterým Šulc šlapal na paty ,zejména u jejich aktivit proti dokončení D8!