Diskuse:Ivan Langer

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 2 lety od uživatele Radeczekk v tématu „(nepojmenováno 2)

(nepojmenováno)[editovat zdroj]

Aby 75% článku o politikovi obsahovalo kontroverze je u encyklopedického článku nepřípustné ať už se jedná o jakéhokoliv politika. Proto vkládám šablonu NPOV. --Jowe 31. 10. 2009, 10:38 (UTC)

Aby měl politik v demokratické zemi mafiánskou přezdívku je také nepřípustné ... a má ji.
Proč by to mělo být nepřípustné? Prostě o 75% politiků nic jiného než skandály "významného" není (nebo minimálně k tomu asi nejsou věrohodné zdroje), tak co vůbec divíš? Články na Wikipedii by měly odrážet skutečnost, pokud je někdo z 3/4 zkorumpovaný, Wikipedie na tom těžko něco změní.--Kozuch 11. 1. 2011, 10:16 (UTC)
Přesně tak. Mafiánskou přezdívku nedal politikovi autor! Pokud je postava slavná pouze díky svým kontroverzím, potom je zcela druhotné, jestli se jedná o politika nebo ne. Proč by měli mít politici na Wikipedii privilegia a měla se u nich pravda zamlčovat? --[Cooker] 3.9.2012
Ve shodě s předřečníky si myslím, že to, že je někdo proslulý kontroverzemi, problém být nemusí. Navíc jsem si povšiml, že to není tak zlé (zřejmě vývoj za článku za ty tři roky), takže jsem šablonu odebral.--Tchoř (diskuse) 3. 9. 2012, 19:40 (UTC)

(nepojmenováno 2)[editovat zdroj]

Sekce "Politická kariéra" se mi ve stávající podobě jeví spíše jako propagační výčet zásluh. Radeczekk (diskuse) 29. 4. 2021, 09:23 (CEST)Odpovědět