Diskuse:Iva Kubelková

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Myslím, že "supermodelka" se používá jen pro opravdovou světovou špičku typu Crawford apod., kam myslím I. Kubelková nepatří (aspoň jsme nikdy nikde nenarazila, že by byla světově notoricky známá, že by měla astronomické platy atd. a taky by se asi neochomýtala tady v Čechách a ve Vyvolených). --Grw 06:19, 4. 9. 2005 (UTC)

Nesouhlasím...podívejte se na definici - modelky. U nás i ve světě běhá mnoho desítek tisíc modelek, ALE zkuste říct téměř libovolnému člověku - "Dnes jsem potkala Ivu Kubelkovou" a každý bude okamžitě vědět koho jste potkala ! A to je ten hlavní rozdíl mezi "modelkou" a "supermodelkou". Peníze (VyVolení) s tím nemají nic společného...např. řada amerických hereckých superhvězd už přijala "špatně" placenou práci v televizních seriálech... --Michal.Pohorelsky 23:05, 29. 1. 2006 (UTC)


Jasně, ale když se v hesle modelka píše o supemodelkách, vždy v souvislosti s celosvětovým uznáním, resp. popularitou. A pokud vím (i když tohle moc nesleduju), tak Kubelková je opravdu známá jen v ČR.
--Grw 10:00, 30. 1. 2006 (UTC)


Vidím, že "wikipedista" - Eraser ([1]) - alias majitel serveru "www.ivakubelkova.com" se nám, po dlouhé době, opět probudil. --Michal.Pohorelsky 22:40, 9. 1. 2007 (UTC)

Ještě malý dovětek...moje tvrzení je založeno na empirických zkušenostech, které jsou naznačeny zde - www.blueboard.cz/kniha --Michal.Pohorelsky 22:59, 9. 1. 2007 (UTC)