Diskuse:Institut 2080

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 7 lety od uživatele Mahaj v tématu „Významnost + skrytá reklama
V článku je použit materiál (https://cs.wikipedia.org/w/index.php?title=Institut_2080&oldid=13261646) uvolněný držitelem nebo vykonavatelem autorských práv pod licencí GFDL a CC BY-SA 3.0. Povolení bylo doručeno do systému VRTS spravovaného PR oddělením Wikimedia pod číslem 2016012510014031.

Tato šablona neslouží k prohlášení autora o vlastnictví; vkládá ji pouze tým VRTS poté, co na e-mail permissions-cs@wikimedia.org obdrží jasné potvrzení o uvolnění díla pod danou licencí.

Významnost + skrytá reklama[editovat zdroj]

Asi už se to tu řešilo, ale u tohoto think-tanku mi připadá dost pochybná jeho významnost. Pokud si jej zadám do Googlu, tak kromě vlastní propagace zbývají pochybné zdroje typu Parlamentních listů a IVČRN. Nechápu ty všechny ty odkazy na Youtube v dolní části článku.

Přijde mi, že je tu snaha dělat z hesel Petr Robejšek, Institut 2080 a Realisté reklamu. Neodpovídá to neutrálnímu pojetí encyklopedie.

Chtěl bych poprosit zkušenější wikipedisty, aby tyto články ještě jedou prošli a důkladně zrevidovali zvl. s ohledem na ozdrojování, ověřitelnost, neutralitu, významnost a možnou skrytou reklamu. --Mahaj (diskuse) 26. 11. 2016, 20:01 (CET)Odpovědět