Diskuse:Hynčice pod Sušinou

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
V článku je použit materiál (http://hotelpodzvonem.sblog.cz) uvolněný držitelem nebo vykonavatelem autorských práv pod licencí GFDL. Povolení bylo doručeno do systému VRTS spravovaného PR oddělením Wikimedia pod číslem 2007072610009453.

Tato šablona neslouží k prohlášení autora o vlastnictví; vkládá ji pouze tým VRTS poté, co na e-mail permissions-cs@wikimedia.org obdrží jasné potvrzení o uvolnění díla pod danou licencí.

Jelikož jsem autorem a editorem infoblogu Hotelu Pod Zvonem a také tvůrcem textu o historii Hynčic, sebraného z různých dobových dokumentů a vzpomínek poskytnutých osobně pamětníky pro tyto účely, chtěl jsem tento text poskytnout do širšího povědomí prostřednictvím Wikipedie, která toto heslo neměla naplněno. Stejně tak i pokračování o samotné kapli svatých Petra a Pavla v Hynčicích.

oD Virťa (Roman Tomeček - Virtan)
OK nebude tedy problém z mailové adresy uvedené na Vašem infoblogu zaslat e-mail s povolením zveřejnění těchto textů na adresu zdejšího OTRS, adresa je info-cs@wikimedia.org, jakmile mail přijde šablona bude odstraněna, toto malé zdržení je tu kvůli ochraně autorských práv (tedy i Vašich), takže díky za pochopení a doufám, že na Wikipedii nezanevřete--Horst 16:40, 23. 7. 2007 (UTC)