Diskuse:Historicita evangelií

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Urgentní úprava[editovat zdroj]

Kdybyste se někdo chtěl podílet, tak ve zdrojovém textu najdete značku <!--potud//-->, která ukazuje, kam jsem to už zredigoval. Pokud zredigujete další kousek, tak prosím značku příslušně posuňte. --Mmh 31. 8. 2011, 19:43 (UTC)

Tématický průnik[editovat zdroj]

Část textu se překrývá s hesly:

--Jvs 5. 9. 2011, 13:03 (UTC)

Já se nejdřív pokusím celý článek projít tak, aby byl i terminologicky a fakticky na úrovni, a pak můžeme případně přemýšlet, zda něco z toho nepřesunout jinam. Samotné téma tu podle mého názoru ale takto svůj článek mít může, ba je to užitečné. --Mmh 5. 9. 2011, 16:00 (UTC)

Další úpravy[editovat zdroj]

V líté bitvě s původním textem článku jsem nakonec zvítězil. Celé je to nejen jazykově a typograficky upraveno a zwikifikováno, nýbrž důkladně jsem to přepracoval i stylově a obsahově, takže to už aspoň vypadá jako jakýs takýs wikičlánek. Na co jsem ale neměl sílu, bylo dohledávání zdrojů k jednotlivým tvrzením; sice jsem mnohá tvrzení přepracoval či vymazal podle svých znalostí v oboru, ale dohledat k tomu odkazy na autority by znamenalo věnovat tomu práce třikrát více. Prosím proto všechny kolegy, kdo se v tématu vyznají, zda by s touto další fází nepomohli. --Mmh 16. 9. 2011, 17:05 (UTC)