Diskuse:Gillian Andersonová

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Porušení autorských práv[editovat zdroj]

Wikipedia mě varuje z možného porušení autorských práv, kterého jsem se dopustil, když jsem sem vložil text, který se nápadně podobá textu z kultx.wz.cz. To je sice pravda, ale práva jsem rozhodně neporušil, protože já sám pracuji na stránkách http://www.kultx.wz.cz/ (a tento článek jsem tedy napsal já) a mám email kultx@email.cz. Rozhodl jsem se tímto trochu více propagovat AKta X, svoje stránky a vlastně i Wikipedii, na kterou obratem na svém webu uvedu odkaz. --Kultx 13:00, 3. 6. 2007 (UTC)


Pošlete prosím mail, tak jak máte uvedeno v návodu v té varovací šabloně. Tím se provede ověření a stránku obnovíme. To je standardní postup. Podívejte se ale raději také na pravidlo wikipedie:co Wikipedie není. --Postrach 12:28, 3. 6. 2007 (UTC)


E-mail do OTRS (na adresu info-cs@wikimedia.org) odeslán už před dvěma dny a stránka je stále beze změny. Nespěchám na vás, jen bych vám to tady nerad zbytečně "prasil", tak mě, prosím, upozorněte, jestli dělám něco špatně. Díky --Kultx 08:53, 5. 6. 2007 (UTC)

V článku je použit materiál (Kultx.wz.cz) uvolněný držitelem nebo vykonavatelem autorských práv pod licencí GFDL. Povolení bylo doručeno do systému VRTS spravovaného PR oddělením Wikimedia pod číslem 2007060310004511.

Tato šablona neslouží k prohlášení autora o vlastnictví; vkládá ji pouze tým VRTS poté, co na e-mail permissions-cs@wikimedia.org obdrží jasné potvrzení o uvolnění díla pod danou licencí.

Návrh na přesun[editovat zdroj]

Pro: nevidím jediný důvod, proč by toto jméno mělo být nepřechýlené.--Chalupa (diskuse) 5. 10. 2013, 21:27 (UTC)

Souhlasím, neexistuje žádný důvod - žádný problém s přechýlením, žádná obchodní značka, žádný výskyt v redigovaných publikacích, který by měl někoho přesvědčit, že by se mělo jednat o tak úžasně známé jméno, jež se naprostou většinou nepřechyluje.--Beregund (diskuse) 3. 11. 2013, 15:44 (UTC)