Diskuse:František Mrázek

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Když se hlasovalo o smazání, několik lidí přislíbilo rozšíření článku, doplnění informací a podobně. Občasa padl i nějaký termín ... no týden se s týdnem sešel a nic se neděje. Jsem zvědav, kdy dojde k onomu rozšíření. V současné podobě je článek velmi chudý a jak jsem již jednou řekl, není z něj jasné, proč zde ten člověk je. Zase si nemyslím, že by měl mít každý, kdo se dostane do Televizních novin, svůj vlastní pahýleček. --Zirland 06:21, 7. 2. 2006 (UTC)

Bojím se zveřejnit další inforamace, někomu by se mohlo zdát že toho příliš vím a mohl bych dopadnout jako on :) --Jowe 12:23, 7. 2. 2006 (UTC)

To jste si měl rozmyslet dříve, buď předtím, než jste článek vytvořil a nebo ještě během hlasování o smazání. Článek jste si udržel, gratuluji, ale to předpokládá, že ho teď rozšíříte. Nemluvím o tom, že jste toto rozšíření dobrovolně a bez nátlaku slíbil. Přeji hodně zdaru. --Zirland 12:31, 7. 2. 2006 (UTC)

Rozhodne patri do wikipedie.[editovat zdroj]

Tento pan mel nezanedbatelny vliv (a stale ma i po smrti) na politicke deni v soucasne dobe v Cr. Proto sem rozhodne patri. chybi upresneni ohledne jeho smrti a jisteho Kocky. pmp

Pokusil jsem se vytvořit základní přehled publikovných informací o Mrázkovi na anglické wikipedii. Pokud někdo něco z článku použije zde, či doplní další fakta a zdroje tam, budu rád. Pěkný den. --Vejvančický 24. 11. 2008, 09:05 (UTC)