Diskuse:Ericalluna balleana

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

To Vojtech.dostal[editovat zdroj]

Prohlédl jsem si Vaše úpravy, jak jste si přál. Pořád si nejsem jist, zda je to takhle přehlednější, když odstraníte zvýrazněné položky, které snáze objasní a zpřehlední postupy při ošetřování. Když si ale prohlédnete stálezelená rostlinatak tam jsem již nic podobného neudělal,právě protože vím se Vám tenhle tag nelíbí.

K Ericalluně jsem ošetřování s podtržítky prostě zkopíroval od vřesovce, tam tyhle stigmata stále zůstávají i po přeorání (v dobrém smyslu) Reapermanem. Máte ale lepší pocit, že je to takhle lepší. Dobře.
No nezůstal. Teď jsem se na vřesovec díval a podtržítka někdo změnil na italic, takže... ...je to úplně nepřehledné. Ale asi wikipedističtější.

Ale já se kvůli podtrhávkám, ani kvůli tomu, jestli jsou fotky vlevo, nebo vpravo, prostě hádat nebudu, když myslíte ne-e, tak ne-e, vpravo tak vpravo. Stejně , jak jsem řekl se tam podtrhávky dostaly díky náhodě. Tohle není pahýl, ale článek, teď už dělám jen ty pařezy jak jsem slíbil,ikdyž nmě to netěší, aby jste se mnou neměli tolik práce. Pořád ale studuju abych ani pařezy(pahýly) neměl špatně a podtrhávky už nikdy nepoužiju. Když se vám nelíbí, ikdyž jsou legální(to jsem psal). Nikdo to ale nedělá,žejo tak já taky nebudu.Jak říkal můj táta - nevyčnívej, hlavně nevyčnívej. A jestli někdo udělá podtržítko, tak mu na něj pošlu Vás ))). (to byl jen vtip)

Prohlédl jsem si vaše úpravy a myslím že xEricalluna je zdařilý kousíček wikipedie. Tohle je totiž asi v podstatě všechno, co se o x Ericalluně dá říct.

U Ericalluny jsem veden vaší snahou převést text na sekce po dlouhé úvaze rozčlenil text. Mě se ta moje úprava nelíbí, mám pocit, že elegantnější by byo snížit úroveň podúrovní ještě o jeden stupeň , nebo udělat text jen s tučným nadpisem a odsazení, ale to by nebyly v obsahu, který asi i u tak krátkého textu zdá se považujete za důležitý. Jinak by jste ho nedělal, že. Syn říkal, že obrázky bych měl dát nad sebe, že by to snad mohlo být hezčí. Ale myslím ,že je to věc názoru. Rozhodněte vy, pokud se vám nyní díky nové úpravě textu Ericalluna nelíbí. Pokud máte pocit, že vaše verze vzhledu byla přehlednější, prosím, DŮLEŽITÉ: až to vrátíte zpět, pokud tak učiníte vymažte aspoň logický i technický nesmysl, že choulostivější druhy je lépe chránit před mrazem.Ten se mi tam taky dostal při kopírování. Ericalluna má jeden druh, to bylo napsáno nahoře. Ten je odolný. Věřím Vašemu úsudku a přeji hezký jarní večer.--I.Sáček, senior 23. 4. 2009, 19:18 (UTC)

Vím, že to zní jako dogma, dodržovat onen "wikistyl", ale bez toho by články nebyly přehledné, každý by měl jinou úpravu, což by asi v encyklopedii být nemělo. A abyste si nemyslel, že si to vymýšlím sám, můžete si prohlídnout např. stránky Wikipedie:Vzhled a styl a Wikipedie:Typografické rady. Díky za vaše příspěvky, prosím nenechte se odradit a pracujte na jejich zdokonalování, zdraví --Vojtech.dostal 24. 4. 2009, 08:26 (UTC)
Jen bleskem: dík za odkaz na wikistyl . Tady jsme si našel že : "...Zvláště podtrhávání je na webu nevhodné, neboť je možná jeho záměna s hypertextovým odkazem... " To mne ani nenapadlo. Takže opravdu děkuji. Nápověda Wikipedie je buď špatně organizovaná, nebo v ní neumím hledat. Škoda že od tagů a jejich použití není odkaz jak je nepoužívat.--I.Sáček, senior 24. 4. 2009, 08:51 (UTC)