Diskuse:Dynastie Ming

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 7 lety od uživatele Jann v tématu „Interwikis

Zdravím. Jenom drobnost: chtělo by to nějak pořešit interwiki, momentálně je anglický článek Ming Dynasty (i články v jiných jazycích) provázán s heslem Říše Ming. Jan.Kamenicek 4. 5. 2010, 21:22 (UTC)

To je těžké. Interwiki jsem provázal podle obsahu článků, a protože odpovídající článek o dynastii (analogický např. článkům Přemyslovci, Bourboni...) na enwiki ani jinde není, tak zdejší článek není na co navázat. En:Ming Dynasty totiž nepíše nic o dynastii Ming (= potomcích Ču Jüan-čanga), ale pouze o Říši Ming (= mingské Číně = dějinách Číny mingského období). Odkazovat odtud na en:Ming Dynasty navzdory jinému obsahu považuji za matoucí, ale když na tom budou lidi trvat... PS. Bavil jsem se o tom už s Podzemnikem, shrnutí je zde. --Jann 5. 5. 2010, 10:14 (UTC)
Chápu, tušil jsem, že v tom bude právě tento háček, proto jsem to neměnil a radši se zeptal. Nechám to na Vás. Jan.Kamenicek 5. 5. 2010, 10:35 (UTC)

Interwikis[editovat zdroj]

Please, check interwikis of this article! User:Infovarius recently changes interwikis from en:Ming dynasty to en:House of Zhu. If they are incorrect, please change it in Wikidata. --Treisijs (diskuse) 15. 11. 2016, 13:08 (CET)Odpovědět

En:House of Zhu = cs:Dynastie Ming. It's correct. --Jann (diskuse) 15. 11. 2016, 14:01 (CET)Odpovědět