Diskuse:Doubravská hora

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Okopírováno[editovat zdroj]

Text byl převzat loni či předloni (doslovně okopírováné některé věty) z uvedeného webu Pampeliška, následně doplňován. Dnes jsem oba texty porovnával, hledajíc ty nedovolené (dle hesla) opravy Svazarmem. Zdrojů je dost, dá se to napsat nové. Ale pár dní počkám--Zákupák 20:21, 13. 5. 2008 (UTC)

A teď jsem zjistil, že ty vadné tři věty jsem tam vložil odkudsi já, omlouvám se a hned to napravím--Zákupák 20:30, 13. 5. 2008 (UTC)
Ukončeno podle webu muzea v Teplicích, formulace z webu Pampeliška jsem zrušil. Heslo míním dopracovat o onen Svazarm a jeho současné činnosti a využití areálu a dodat odkaz nějaké knihy z knihovny.--Zákupák 21:33, 13. 5. 2008 (UTC)

Parkoviště[editovat zdroj]

Anonym do hesla vkládal tvrzení, že parkoviště je vyhrazeno pro návštěvníky restaurace. Není to pravda, dole pod horou u silničky vedoucí nahoru je cedule zákaz vjezdu mimo dopravní obsluhu a parkovišťátko nahoře před branou legálně pro restauraci sloužit nemůže. A není ani tak označeno. Prošel jsem si to včera dopoledne --Zákupák 15:21, 2. 6. 2008 (UTC)

doplnění historie Doubravky o období II.světové války[editovat zdroj]

Doplňte historii Doubravky o část z II.světové války,kdy Doubravka byla zneužita pro umístění zajatců /hlavně vojáků Rudé armády/.Hlavní zajatecký tábor byl umsítěn v místě části dnešního sídliště Šanov.Zajatci nuceně pracovali napři v hlubinném dole Kateřina,v továrně Somet,v lomu pod dnešní hvězdárnou,na polních pracech a jinde.Na Doubravce byla zajatci umístěny v kasematech.Zajatecký tábor byl obehnán obdobně ploty s věžemi jako jiné koncentrační tábory.I DOUBRAVKA.Ubití a umučení byli prý spalováni tam kde vězni tábora Terezín.Pamětníci vyprávěli,že na konci váklky byli vězni z Doubravky zahnáni do podzemní chodby a ta byla vyhozena do vzduchu.Na konci chodby byl zával.Dodnešní doby,pokud vím,to nikdo neověřoval.

Fotografie v infoboxu[editovat zdroj]

Zdravím, zkusím teda nějaké nafotit, až se zlepší počasí, ale mě tam prostě dost vadí ty foto-panely. --Safranek-interia.eu (diskuse) 17. 3. 2014, 19:14 (UTC)