Diskuse:Dolní Hbity

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Reakce na údajně neoprávněné uveřejnění[editovat zdroj]

(Přesunuto z Diskuse k Wikipedii:Váš první článek.)

Dobrý den, údaje o obci Dolní Hbity jsem skutečně přebral z materiálů o tvorbě znaku a vlajky sousední obce Jablonná, které předkládala heraldická kancelář Dauphin z Roudnice nad Labem, ale nikde v celém popisu obce není uvedeno, že k jeho uveřejnění na jiných stránkách je třeba souhlas kanceláře.Proto jsem si dovolil část údajů uveřejnit.

Dále bych se chtěl zeptat, zda o obci Dolní Hbity můžu vytvořit svoje samostatné stránky, protože v těch, které vytvořil obecní úřad chybí velké množství těch podstatně zajímavějších informací Děkuji.Jiří Velas -- Tento příspěvek přidal(a) Jiří Velas (diskuse) 9. 6. 2014, 17:55 ‎.

Dobrý den. Čerpání údajů je v pořádku a nepotřebujete k tomu souhlas. Problematické je přebírání doslovně opsaných nebo jen částečně upravených textů. Pokud chcete vytvářet „svoje“ stránky, musíte mimo Wikipedii. Matěj Orlický (diskuse) 10. 6. 2014, 06:44 (UTC)

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak můžu na stránkách Wikipedie vytvořit svoji rubriku Galerie a vložit vlastní fotografie. Děkuji.Jiří Velas.

Dobrý den, fotografie můžete vložit pomocí volby Nástroje>Načíst soubor v levém bočním panelu. Fotogalerii k obci Dolní Hbity (svých i cizích fotek) můžete udělat na Wikimedia Commons, kam se fotky načítají, viz Nápověda:Galerie a na konec textu přidejte [[Category:Dolní Hbity]]. Případně se doptejte na radu, až budete mít fotky načtené. Prosím formulujte své dotazy přesněji a konkrétněji, aby bylo zřejmé, co chcete dělat. Příspěvky v diskusích se podepisují čtyřmi vlnovkami (ikona tužky v záhlaví editačního okna). Matěj Orlický (diskuse) 10. 6. 2014, 19:47 (UTC)