Diskuse:Divadlo Refektář

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Export hesla Divadlo Refektář do PDF formátu[editovat zdroj]

Existuje problém s exportem článku Divadlo Refektář do formátu PDF. Sekce Poznámky a Refernce jsou v PDF dokumnetu obě zcela prázdné. Nejspíše je to způsobeno tím, že jsem použil samostatně stojící pojmenované odkazy/reference a také samostatně strojící pojmenované poznámky umístěné v těchto sekcích (a ne volně rozptýlené po textu, jak 95% wikipedistů běžně činí). Bude se to muset asi opravdu předělat (nebo opravit !!! engine, který převádí wikikedistické heslo ze zdroj. textu do PDF). Mojmir Churavy (diskuse) 21. 5. 2014, 06:28 (UTC)

Je to zcela jistě chyba v PDF rendereru. Lze to obejít takovouto změnou , ale objeví se jiné problémy. Osobně se mi ale líbí víc způsob odkazování, který tam byl, takže bych spíš tlačil na opravu na bugzille a mou změnu revertoval. Nebylo by od věci založit nový bug. Miraceti 21. 5. 2014, 07:18 (UTC)
Díky za info. Vaše změny v hesle Divadlo Refektář revertovat nebudu, považuji je v současné době za o.k. a díky za ně. Způsob odkazování (in-line v textu nebo stand-alone pod článkem) je asi věcí názoru toho kterého wikipedisty. Pokusím se iniciovat opravu PDF renderu. Ještě jednou díky za odpověď. Mojmir Churavy (diskuse) 21. 5. 2014, 11:12 (UTC)