Diskuse:Devalvace

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Rozcestník nebo přesunout na Wikislovník[editovat zdroj]

Tohle není encyklopedický článek, bud změnit na rozcestník nebo přesunout na Wikislovník. --Wikipedista:BobM d|p 7. 3. 2010, 16:47 (UTC)

Tohle na přesun na Wikislovník není, o devalvaci se dá napsat solidní encyklopedický článek. Takže spíš {{upravit}}. Není mi zcela jasné na jaké dva nebo více článků by se to mělo rozdělit. Upřesnit prosím. --Jowe 7. 3. 2010, 16:52 (UTC)
Tohle je slovníková definice, bylo by nejlépe článek přepracovat na encykĺopedický článek. Významů je více (viz en:Devaluation (disambiguation)) --Wikipedista:BobM d|p 7. 3. 2010, 16:55 (UTC)
Možná to je spíš slovníková definice, ale lze o devalvaci napsat encyklopedický článek. Na Wikislovník by se mělo přesouvat to o čem prostě není možné napsat kvalitní encyklopedický článek. Přepracovat by se to mělo, ale nepřesouvat. Přesun znamená zde smazat, na Wikislovníku založit. Primární význam je jednoznačně ekonomický, pokud existují nějaké další významy je možné založit Devalvace (rozcestník). --Jowe 7. 3. 2010, 17:03 (UTC)
Pokud to sám předěláš, tak OK (mazat by se to nemuselo, stačí to přesunout na rozcestník), na slovník to hodit jde taky. --Wikipedista:BobM d|p 7. 3. 2010, 17:18 (UTC)