Diskuse:Counter-Strike

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 2 lety od uživatele Wiery cz v tématu „Aktuálnost

Přidat příspěvek do diskuze

Seznam prikazu[editovat zdroj]

do konzole a terminologie hracu mi pripadaji nadbytecne, terminologii (a pripadne zbrane) navrhuji presunout do samostatneho clanku, prikazy bych resil treba odkazem na externi zdroj ([1]). Tatrgel

Souhlasim, smele do toho - viz Wikipedie:Editujte s odvahou :) Jinak se nezapomente priste podepsat ... Adam Zivner 16:47, 16. 12. 2006 (UTC)
Dekuji za upozorneni ... Tatrgel 14:12, 18. 12. 2006

Co se mého skromného názoru týče, kapitola kritika je poněkud "divná". Nechci vám do toho vrtat, ale IMHO kritice jak ji tam popisujete může podléhat vpodstatě téměř každá hra na světě. Naznačované rozuzlení je si myslím, také obdobné snad pro všechny, minimálně hry, obecně. Hrát to tak dobřě, abych vše dělal automaticky, reflexivně... a abych se mohl tedy soustředit na věci kolem- strategie etc. Jinka... Myslím, že na CSku je častěji kritizována brutalita:o) Snad pokaždé, beží- li v TV nějaký šot o brutalitě v PC hrách, nacpou tam obrázky z CS. Nakonec, chybí mi zdroj, který by dokládal, že se jedná o nejhranější on-line hru (i když tomu věřím) a také zmínka např. o světových trunajích/mistrovstvích v CS, si myslím, je také důležité. ... Lairelossë 20:03, 17. 3. 2007 (UTC)

Nejhranější hra online a offline[editovat zdroj]

S tímto nesouhlasím, Uveďte prosím svůj statistický zdroj. Osobně si myslím, že nejhranější v ČR je travian, ale nikam to neuvádím. CS může být nejhranější střílečka v ČR, to by mohlo být. Ale nejhranější online a offline hra, to se mi zdá trošku moc. Chce to vytvořit stránku se statistickými výsledky onlinových a offlinových her řekněme za rok 2006. A každý rok přidávat další aktualizované statistické výsledky. Samozřejmě s odkazem na zdroj dle normy ISO nebo nějakých jiných standardizovaných forem. Přidávám šablonu neověřeno --Bahir 10:28, 11. 8. 2007 (UTC)

Myslím, že by stačilo na spornou větu vložit spíš {{chybí zdroj}}--Horst 10:46, 11. 8. 2007 (UTC)

Ok, tak to změním na chybí zdroj. --Bahir 11:50, 11. 8. 2007 (UTC)

Travian: 46155 hráčů(travian.cz) Counter strike 1,6: undzwei->uživatelů: 119514 je to z portálu undzwei.eu, samozřejmě ne všichni hrají cs, ale většina a také tam není 100% hráčů české komunity navíc je to cz/svk portál, což je český travian dalo by se říct také


takže bych řekl, že counter strike 1,6 je nejhranější alespoň v ČR a řekl bych, že v celé Evropě, ale v takové Americe má counter strike:source náskok.

Podle meho nazoru se tady neresi jaky CSko ale jde o to ze proste celkove CSko je nejhranejsi hra v ČR a i v nekterych jinych zemich... Co se tyce brutality tak v tom s kritikou nesouhlasim... Urcite v teto hre neni vice brutality jak v nekterych filmech ktery uz dneska davaji v televizi za bileho dne, kdy se na tom koukaji i male deti... A navic brutalitu uz dneska lze videt i v mnoha dalsich hrach jako treba Vietcong, Max Payne a podobne takze nechapu proc kazdej kritizuje jenom CSko kdyz je tady spousta dalsich brutalnich her ktere dnesni mladez hraje... Kdyz to teda tolika lidem vadi tak proc to hrajou??? Proc to vubec vnimaj??? Napr.: moje sousedka ma dve asi osmilete deti... Koupila jim pocitac a po nekolika tydnech si spousta lidi ztezovalo, ze jsou jeji deti drze a maji sklony az k brutalnimu chovani vuci ostatnim detem (duvodem byly brutalni videa na youtubku na ktere se divaly)... Striskala a servala je za to.... Ale vite co udelala 2 dny po tech stiznostech??? Koupila jim GTA: San Andreas kde se objevuje vice brutality nezli v CSku a podobnych hrach a nawic je v GTAcku spousta sprostych vyrazu ktere si ty deti snadno zapamatuji... Ani ne tyden na to si u ni opet bylo stezovat spousty lidi ze jsou jeji deti sproste nejen na deti ale i na dospele lidi... Opet je striskala a servala, ale za par dni jim zase koupila brutlni hru... Na me si jednou otevreli hubu a hned ji jednu dostaly po hube.... Od ty doby jsem neslysel ani jednu stiznost na ne.... Takze z toho plyne to ze za tu brutalitu si muzou lidi a ne hry...

Dobrý článek[editovat zdroj]

Aby z tohoto mohl být Dobrý článek, je podle mne potřeba (aspoň):

  • zbavit se vyhýbavých slov
  • část Terminologie hráčů bud začlenit do nějakého seznamu zkratek (asi sem) nebo celou přepsat
  • odkazy (hlavně do Historie)
  • wikifikovat (hlavně do Mapy)
  • ozdrojovat vše nezjevné řádkovými referencemi
  • držet se WP:ES a WP:NPOV
  • možná místy upravit i pro neodborníky (třeba i odkazem)

WikiProjekt Počítačové hry si tímto bere patronát nad dotažením tohoto článku na úroveň Dobrý článek. --29. 6. 2011, 14:56 (UTC), Utar

No tak možná ne, WikiProjekt nějak upadá. --17. 12. 2011, 19:21 (UTC), Utar

Editace Externích Odkazů[editovat zdroj]

Dobrý den,

nejsem si jistý jestli je diskuze určena i pro to co by jsem Vám rád napsal. Pokud ne, tak se předem omlouvám.

Je tomu asi dva měsíce zpátky, co jsem přidal do externích odkazů link na svůj web.
Proč jsem ho přidal?
Protože se jedná o web, který má být prospěšný lidem. V tomto případě hráčům. Nedával jsem sem ten odkaz kvůli nějaké reklamě jen. Chápu smysl wikipedie.
Nevím kdo ten odkaz smazal a ani nevím proč. Zajímavé ale je, že třeba odkaz na herní portál hustlersserver.com, který už asi měsíc neexistuje tam zůstal (na tom portále jsem byl administrátorem a portál zkončil z důvodu, že majitel/sponzor nezaplatil za hosting a tak člověk, který se o to staral nemohl nic dělat a tak byl portál ukončen) a jednalo se o portál s uzavřenou komunitou, který rozhodně nikomu žádné informace o hře nepřinášel.
Na mém webu jsou novinky, které překládám z různých zahraničních portálů, rady a tipy pro hráče, plno užitečných návodů, které sám píší a spousty dalšího.

  • Byl by jsem moc rád, kdyby někoho zase napadlo ten odkaz smazat aby se laskavě na ten web podíval a zkusil se tam i porozhlédnout aby věděl co maže. Dovolím si tvrdit, že můj web je více kvalitní než 90% webů a blogů o CS, které najdete.
  • Neberte to zle ode mě ale přislo mi to od dotyčného "mazače" celkem sprosté, protože si nemyslím, že obsah a kvalita toho webu by byla na tolik chabá aby nic hráčům a lidem, kteří se chtěji o Counter-strike něco dozvědět nedala.
  • Je hezké, že se každý na wiki dozví co to je za hru a o její historii ale myslím si, že není od věci mít zde odkaz na web, který se tou hrou zabývá více do hloubky. Nechci prosazovat ale svůj názor.

Děkuji a přeji všem hezký den
Aleš Zdrubecký
cs-blog@webperfection.net
http://cs-blog.webperfection.net

Aleš Zdrubecký 11. 7. 2011, 23:17 (UTC)





Aleš Zdrubecký 23. 7. 2011, 00:51 (UTC)

Byl by prosím Vás někdo tak hodný a mohl mi říci, proč byl opět smazán odkaz na můj web o CS 1.6?
Myslel jsem si, že wikipedie slouží k tomu aby lidé mohli sbírat informace o věcech, které je zajímají.

Můj odkaz byl opět někým smazán. Pravděpodobně na něm nejsou dostačující informace.
V tom případě by mě potom zajímalo, jaké informace lidé najdou na webu (cs) www.e-csportal.cz – CS servery.
Jsou tam 4 servery a to jen ty jejich a o webu ani nemluvě, ten je z poloviny prázdný.
Tak, že takový web je v pořádku ale můj web, který je plný informací a dobrých, tak ten v pořádku není.

Škoda, že si tu každý může dělat co chce. Radši by jsem oželil svůj odkaz za cenu toho, že by ta wikipedia byla kvalitní.

Odkaz už jsem zpátky nepřidal. Svou sledovanost můj web má i bez wikipedie a ta mi opravdu návštěvnost nijak nezvyšuje.
Myslel jsem to v dobrém. Pro lidi co se o hru zajímají, aby měli kde čerpat více informací. Rozhodne svou pomoc nikomu ale nebudu vnucovat.

Myslím si, že vkládání takovýchto odkazů odporuje přijatým pravidlům. Je to vlastně vaše osobní reklama.--Dendrofil 23. 7. 2011, 05:31 (UTC)
@Aleš Zdrubecký, ad Škoda, že si tu každý může dělat co chce: „Jsme internetová encyklopedie, kterou může každý upravovat.“ Tak vy můžete přidat odkaz na své stránky a tak vám ho také může kdokoli smazat. Vámi přidaný odkaz smazala nějaká IP adresa, možná i vaše, a protože tento odkaz, jak už řekl Dendrofil, spadá pod Wikipedie:Co Wikipedie není#Wikipedie není nástrojem propagace, pravděpodobně nebude vrácen (možná že má nějaká jiná IP adresa jiný názor).
@Dendrofil: Díky --23. 7. 2011, 06:47 (UTC), Utar

Bahire osobně si myslím ,že travian je blbost , omlouvám se ale je to tak.

Aktuálnost[editovat zdroj]

Hezký den, vyjádrění, které zmiňuje mód “Demolition” jako nejpopulárnější mi přijde jednak ničím nepodložené, jednak zřejmě zastaralé. Nestálo by za to toto upravit? Wiery (diskuse) 21. 8. 2021, 20:37 (CEST)Odpovědět