Diskuse:Chanov

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Článek je bída a potřebuje naléhavě upravit, ale která fakta nesedí a proč? --Miraceti 07:34, 20. 11. 2007 (UTC)

V článku byla obsažena šablona {{infobox české obce a města}}, což už je samo o sobě špatně. Chtěl jem jí nahradit správnou šablonou {{infobox sídlo}}, ovšem zjistil jsem, že místní část Chanov je součástí obce Obrnice, což mi připadlo zvláštní. Pojal jsem tedy podezření, že jsou dvě sídla tohoto jména, ovšem v danou chvíli nebylo jak ověřit. Proto je v článku nesprávně a neúplně vyplněný infobox a proto jej zpochybňuji. JAn 16:17, 20. 11. 2007 (UTC)

Správné informace o Chanovu[editovat zdroj]

Uvádím na správnou míru článek a informace o Chanovu.Chanov je jen jeden a je to část obce Obrnice od roku 1964.Jsou zde jen rodiné domky v soukromém vlastnictví.Sídliště tzv.řečené Chanov,je správně obec a katastrální území Most,část Rudolice.Stačí se podívat do OP kteréhokoli obyvatele tohoto sídliště na adresu,nebo do evidence obyvatelstva.

Rozdělení článku[editovat zdroj]

Osobně bych se přikláněl k oddělení textů od starého Chanova u Obrnic a novějšího sídliště. V textu jsem se to při editaci snažil polopaticky vysvětlit, aby bylo opravdu jasné, že jsou to dvě odlišné lokality. Oddělením článků by to bylo snad jasné ještě víc. Nehledě na to, že mnozí obyvatelé původního Chanova jsou na spojení se sídlištěm tak trochu hákliví, což tedy lze pochopit (jistě, že toto není argument do této diskuse) --Hadonos 6. 3. 2009, 09:42 (UTC)

WP:ESO. Jen do toho, rád pomůžu s formální úpravou, ale s obsahem asi moc nee. JAn 6. 3. 2009, 10:00 (UTC)