Diskuse:Carl Zeiss

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Proč jsem vložil šablonu Vědec? Řídil jsem se podle anglické Wikipedie a tam je šablona Scientist. Spíš bych se zeptal, proč by se nemohla použít tato šablona? Díky za odpověď! Nějaké informace o Carlu Zeissovi jsem čerpal z knihy Přemožitelé času 8 a i tam je zařazen do kategorie věda a technika. --Tiva 10. 3. 2009, 21:47 (UTC)

No nevím sice o jaké šabloně tu mluvíte ale spíš by mě zajímalo proč má dewiki v úvodu: wurde ... als fünftes von zwölf Kindern geboren, von denen allerdings sechs früh starben a cs že byl jedním ze tří dětí--Horst 10. 3. 2009, 21:51 (UTC)
K té šabloně ... když jsem se podíval na článek, tak tam bylo červeně: Informace pro vkladatele šablony: Vložte prosím na diskusní stránku zdůvodnění vložení šablony! Jinak s těmi dětmi je to opravdu, jak řikáte. Narodil se jako 5. z dvanácti celkem. Je to i na homepage firmy Carl Zeiss AG. Informaci o třech dětech jsem opsal z knihy Přemožitelé času 8 a nezkontroloval to. --Tiva 10. 3. 2009, 22:23 (UTC)
Jo tak to jste to špatně pochopil, ten vkladatel sem byl já a měl sem to sem napsat ale už jsem to psal do shrnutí editace a tak sem si řek, že to stačí. Tak jo opravíte tu větu o jeho dětství a tu šablonu přesnost odstraníte s tím, co Vy na to? (zrovna tu píšu jiný čl tak nemám čas to udělat, díky)--Horst 10. 3. 2009, 22:28 (UTC)
Tak jsem to opravil. Snad už to je ok. --Tiva 10. 3. 2009, 23:14 (UTC)