Diskuse:Školství v České Lípě

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 9 lety od uživatele Zákupák v tématu „Pokračuji II

Mám v úmyslu dodat ke každé škole několik vět (rozbít obyčejný seznam) a fotku. Pak vložit kapitolu o změnách v období 1945-2000, knihovnice už shání podklady. Nevím zatím, zda ofic.web školy schovat rovnou do názvu školy (tak to je v mnoha podobných heslech o školách měst), nabo nechat jako soustavu externích odkazů pod heslem. Toto heslo zmírní očekávaný tlak škol, aby každá měla své heslo na wikipedii.--Zákupák 1. 2. 2010, 19:29 (UTC)

Zřejmě nejvýznačnější školou díky své 380 leté historii je gymnázium, které je dokladováno nejen svým obsáhlým Almanachem, ale i v mnoha dalších knihách dostupných v českolipské knihovně a zasluhuje samostatné heslo (já ho ale psát nebudu). Ostatní školy zatím podle mne postačují uvést zde. Zasluhují přidat pár vět, to časem udělám.--Zákupák 8. 2. 2010, 16:32 (UTC)

Pokračuji[editovat zdroj]

Zatím všechny fotky dávám doprava, školy s již přidaným textem nadepisuji tučně, odkazy na jejich weby do externích. Až obsahově všechny školy doplním vč.fotek (další fotky už máme na Commons), budu dumat, či někdo jiný, na celkové úpravě textu s fotkami. Bude to trvat asi měsíc, některé školy jsem v Lípě nenašel, nebo je vyfotil nepěkně, musím tam znovu--Zákupák 6. 2. 2010, 15:19 (UTC)

Pokud se někdo odhodlá vytvořit pro školu samostatné heslo, musí mít dost (minimálně dva) na škole nezávislých zdrojů. Tím začněte. Už jeden pokus tu byl (ZŠ Klíč), bez zdrojů (cizích, nepsaných školou) byl tehdy jedním ze správců Wikipedie smazán. Budu odkazy na nalezené články postupně vkládat sem a lze pak je i s textem použít. Pište o svých školách do i-novin, či celostátních novin, takové články jsou pak vhodným zdrojem, referencí. Pomohu rád.--Zákupák (diskuse) 7. 11. 2012, 19:42 (UTC)--Zákupák (diskuse) 3. 12. 2012, 17:47 (UTC)

Pokračuji II[editovat zdroj]

Dnes jsem udělal heslo akademie a tedy odtud část textu odmazal. Asi v tomto stylu budu pokračovat.--Zákupák (diskuse) 18. 3. 2015, 22:52 (CET)Odpovědět